Cristiano Ronaldo (Foto: DANI POZO/Afp)
Cristiano Ronaldo (Foto: DANI POZO/Afp)

Real Madrid vant utsatt oppgjør

Slo Rayo Vallecano etter scoringer av Benzema og Ronaldo.

Rayo Vallecano - Real Madrid 0-2

Søndag ble lokaloppgjøret mellom Rayo Vallecano og Real Madrid utsatt som følge av sabotasje på Campo de Fútbol de Vallecas sitt flomlysanlegg.

Det førte blant annet til at Michael Essien spilte fotballkamp mandag kveld, istedenfor å feire sitt eget bryllup i London.

For Real Madrid ble kampen en opptur. Etter en trøblete innledning med bare fire poeng på fire kamper i La Liga, var det tre kjærkomne poeng som ble med til Santiago Bernabeu.

Før oppgjøret var Real bare det tredje beste laget om La Liga-tabellen var noe å dømme etter, men etter kampen har de bare Atletico foran seg av hovedstadslagene.

Rayo-keeper Rubén måtte raskt varte opp med flere gode redninger mot et Real-lag som ønsket å få seriespillet på stell igjen. Spanjolen kunne likevel ikke stoppe gjestene fra å ta ledelsen etter 13 minutters spill.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Ángel di María fikk en god ball fra Cristiano Ronaldo, som han så sendte videre til Karim Benzema ved bakerste stolpe. Franskmannen fikk en enkel jobb med å pirke inn 1-0.

Real Madrid kunne tatt med seg en større ledelse til pause. Samtidig var ikke Rayo Vallecano ufarlige. I det 32. minutt kom vertene til en dobbeltsjanse ved Andrija Delibasic og Mikel Labaka, men en lynkjapp redning av Iker Casillas og en våken Xabi Alonso på strek reddet bortelaget.

José Mourinhos mannskap følte seg snytt for scoring da Benzema satte ballen i nettmaskene i det 58. minutt. Dommeren blåste for frispark til Real Madrid framfor å tilkjenne laget 2-0. Målet kom til slutt da Ronaldo scoret sikkert fra straffemerket i det 70. minutt. Dommeren pekte på ellevemeteren etter at Jordi Amat var borti ballen med hånden. (©NTB/TV 2 Sporten)