Aziz Idris, Mjøndalen, jubler etter scoring (Foto: DIGITALSPORT)
Aziz Idris, Mjøndalen, jubler etter scoring (Foto: DIGITALSPORT)

Adeccoliga-oppsummering: Mjøndalen stormer videre

På opprykksplass etter 13 kamper uten tap. Les alt om den 23. runden i Adeccoligaen her.

Sandefjords første tap på tolv kamper kom i de dype skoger

Selv med store økonomiske problemer utenfor banen har KIL prestert godt i de siste kampene, og helgens 2–1 seier mot topplaget Sandefjord var lagets tredje seier på rad. Fra å være midt i nedrykksstriden har laget blandet seg inn i kampen om å spille kvalikkamper i høst. Sandefjord på sin side gikk på sitt første tap på tretten kamper og falt med det fra andre til fjerdeplass. Kampen var jevn sjansemessig, hvor vi talte fem sjanser til hvert av lagene. Men samtidig mener vi at KIL hadde tak på kampen spillemessig, spilte med størst entusiasme og fortjente denne seieren.

Det var Sandefjord som kom til kampens to første muligheter, og begge ganger var det ved Lamøy på skudd fra ca. 16 meter. Også KIL var frempå i kampens ti første minutter da Tiller Larsen skyter utenfor fra relativt god posisjon i det 8. minutt. Men kampens første scoring skulle komme på neste sjanse, i det 20. spilleminutt. Sandefjord spiller med stor risiko i det oppbyggende spillet sitt, og Jaiteh mister ballen i ugunstig posisjon til Myklebust. Han avanserer og legger flott inn til Solum som har skåret inn fra venstre kant og banker ballen kontant i nettet og 1–0. I omgangens siste minutt er Sandefjord nære ved å utligne på dødball da Hæstad mister markeringen på Saaliti, men Saaliti header svakt over fra fem meter.

Adeccoligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

2. omgangens første sjanse er det Sandefjord og Saaliti som får i det 56. minutt. Bindia kommer rundt fra sin høyrebackposisjon og slår et flott innlegg og treffer en helt umarkert Saaliti. Et godt hodestøt i riktig hjørne stryker stolpen bak en sjanseløs Valderhaug i KIL-buret. Der burde det stått 1-1! KIL styrer det meste av det som skjer på Gjemselund i den neste perioden, men det skapes lite sjanser begge veier.

Ikke før i det 82. minutt får vi en brukbar sjanse, denne gangen ved KIL og Aas. Innbytter Dieng slipper noe merkelig opp presset på Aas rett utenfor sekstenmeteren, og Aas fyrer av et godt skudd som stryker utenfor den lengste stolpen. Like etter er det Tuelo Johannesen som har mulighet for å score på sin gamle klubb, men keeper Austbø henger med på notene.

I det 87. minutt faller avgjørelsen. Myklebust får ballen feilvendt på skrått hold og fjorten meter fra mål. Et godt førstetouch og en enda flottere lobb over Austbø i Sandefjord-målet øker ledelsen til KIL og sikrer seieren. Det kunne blitt spennende på slutten av kampen da Saaliti ble headet igjennom av Amankwah i det 89. minutt, men Valderhaug kommer fint ut og stanser Sandefjordspissens tredje klare målsjanse.

dl5-230912 (Foto: Dagfinn Limoseth - Digitalsport)
dl5-230912 (Foto: Dagfinn Limoseth - Digitalsport)

KIL reiser neste runde bort for å møte bunnlaget Notodden som fikk reell juling av Glimt borte denne runden, og som nå ligger helt sist i Adeccoligaen. Men som vi alle vet, det er alltid vanskelig å møte lag som taper stort borte på hjemmebane runden etter! Sandefjord må snarest komme seg på vinnersporet igjen for å henge med i kampen om direkte opprykk. Sjansen for å gjøre det bør være til stede da de neste runde tar imot Strømmen på hjemmebane, et lag som ikke har vunnet på sine åtte siste kamper.

Mjøndalen med tretten strake uten tap

Alle forventet at Mjøndalen skulle fortsette sin fantastiske rekke med kamper uten tap da de møtte bunnlaget Bærum på bortebane. Og ja, laget vant og tok sin sjette seier på rad og er ubeseiret på tretten kamper, men laget var riktig ille ute å kjørte den første halvtimen da Bærum radet opp sjanser på løpende bånd. Mjøndalen snudde kampbildet etter sin første scoring i det 29. minutt og når laget spilte meget godt de siste 45 minuttene, brant straffe og sluttresultatet ble 3-0, må vi kunne si at de vant en fortjent seier. Seieren førte laget opp på direkte opprykksplass ettersom Sandefjord tapte sin kamp. Bærum bidro med offensiv og fin fotball nok en gang, allikevel ble det null poeng. Med tapet stoppet rekken med seire på to, og det må mer enn et under til for at laget skal overleve i Adeccoligaen!

De første 45 minuttene hadde Bærum enorme sjanser ved både Berg, Llullaku og Shaswari, men ingen klarte å overliste en meget god Forn i målet til Mjøndalen. Og når man er ineffektiv mot lag som seiler på en medgangsbølge skjer det ofte at de setter en av sine få muligheter. Og på Bærums største svakhet, dødballer imot, setter Mjøndalen inn 0–1. En god corner fra Ohr treffer Sundli som header ballen kontant i nettet i det 29. minutt.

Som vi har vært inne på skiftet kampen karakter i andre halvdel, og Mjøndalen går opp i en 2–0 ledelse i det 60. minutt ved Karlsen på et langskudd. Når så Bærum får rødt kort på sin meget habile stopper Irgens og straffe imot i det 64. minutt ser kampen tapt ut. Men storscorer Kirkevold setter straffen utenfor, og det er fortsatt en liten spenning i kampen. Men Mjøndalen har kontroll, og i det 85. minutt setter Paul noe heldig inn 0–3 og Mjøndalen tar med tre poeng hjem.

Resten av sesongen ser ut til å bli en transportetappe for Bærum, men det er viktig å tenke utvikling slik at de kan rykke rett opp igjen neste år. Første test blir borte mot Kamma neste helg. Mjøndalen skal hjem til Mjøndalen Stadion og får besøk av Sarpsborg til toppkamp. Der blir det nok fulle hus og fullt trykk!

Les også: Se Magnus Myklebust sin lekre chip

Ranheim med sliteseier over bunnlaget Alta

Etter å ha tapt to kamper på rad mot andre topplag var det en meget viktig seier Ranheim tok mot bunnlaget Alta da de vant med 2–1 på hjemmebane. Dermed ligger Ranheim fortsatt godt plassert med tanke på å spille kvalik i høst. Alta på sin side trengte sårt en seier for å fortsatt holde liv i drømmen om Adeccoliga neste år, men med dette tapet ser det bekmørkt ut. Alta har tapt fem av sine siste seks kamper og ligger ni poeng fra sikker plass.

Alta hang godt med fra start av i kampen og kom til et par gode muligheter etter ca. tjue minutters spill. Men Ranheim tok mer og mer over utover i omgangen men også de slet med uttellingen. Dermed sto det 0–0 da lagene gikk til pause.

Men det skulle ikke ta lange tiden før hjemmelaget åpnet målkontoen. I det 48. minutt stanger Moe inn et godt slått frispark fra Åsen og 1–0. Ranheim kjører på videre og har godt tak om kampen, da Alta plutselig utligner ut ifra intet i det 68. minutt gjennom Ertsås som ikke gjør noen feil alene med keeper Muller i Ranheim-målet. Kun fem minutter seinere, i det 73. minutt, er det nok en gang Åsen som serverer et godt frispark i boks men som denne gang Reginiussen stanger i mål. Ranheim produserer sjanser på løpende bånd utover omgangen, men sluttresultatet blir 2–1.

Ranheim har bortekamp neste runde da de skal til Jessheim for å møte et meget variabelt Kisa. Alta får besøk av Glimt til ”lokaloppgjør” i nord. Med tap her kan det fort også være matematisk sikkert at laget blir å finne i 2. divisjon neste sesong.

Uavgjort i bunnkampen på Strømmen Stadion

Strømmen er inne i en blytung periode nå og sto med syv kamper uten seier før dette oppgjøret. Og laget klarte ikke å vinne denne kampen heller, men det uavgjorte resultatet satt i hvert fall en stopper for tapsrekken som nå endte på fire kamper. Bryne på sin side har hatt en flott utvikling etter at Gaute Larsen tok over som trener, og har på de tre siste kampene tatt syv poeng. Dermed ser det ut til at laget vil klare seg i Adeccoligaen i år, og hvis alt går deres vei vil de kanskje kunne kjempe om den siste plassen som gir rett til kvalik.

Kampen var relativt sjansefattig for begge lag, men det var Strømmen som var best og klart nærmest seieren. Laget fikk tildelt et korrekt straffespark i det 19. minutt da Sistek ble revet ned av Møster innenfor sekstenmeteren, men Rasch slo et svakt straffespark som Kristiansen reddet relativt enkelt. Drøye fem minutter seinere gikk Strømmen opp i ledelsen, etter at Tokstad avsluttet med et hodestøt etter litt frem og tilbake på en corner. Begge lag hadde et par halvsjanser frem mot pause, men stillingen 1–0 sto seg.

Snaue ti minutter ut i 2. omgang var det Bryne som skulle få tildelt straffe, også denne korrekt idømt. Næss Lund kommer ut av balanse og handser litt klønete og dommeren har ikke noe valg annet enn å blåse straffe. I motsetning til Strømmen, setter Bryne sin straffe i mål på et kontant slått straffespark av Landro. I det 75. minutt er Strømmen utrolig nære å sette inn 2–1 da Rasch får i vei en flott heading fra nært hold. Men en feberredning av Kristiansen i Bryne sitt mål sørger for at ballen ikke går over streken og at det blir poengdeling.

_MOL3812x6
_MOL3812x6

Strømmen forble dermed under nedrykksstreken, og har i neste en formidabel utfordring med å komme over streken da de skal bort å møte et revansjesugent Sandefjord i Vestfold. Bryne skal hjem til Jæren og møte et annet topplag, nemlig Start i den Tv2 Zebra-sendte kampen.

TUIL med to utviste i uavgjortoppgjøret mot Kamma

TUIL tabbet seg ut i forrige hjemmekamp mot bunnlaget Bærum, et tap som i verste fall kan sende laget ned en divisjon. Mot Kamma skulle laget revansjere seg, men sjansesløsing og to røde kort satt en stopper for det. Dermed endte kampen uavgjort 1-1, et resultat vi tror ingen av lagene var fornøyde med. TUIL klarte ikke å rykke fra i kampen om nedrykk med kun ett poeng på de to siste kampene som også har gått på eget gress, og står med tre strake uten seier. Kamma tapte sist og med uavgjort her har de fått en liten luke opp til siste laget som får spille kvalik i høst.

Hjemmelaget startet friskest og var klart best på TUIL-Arena. Allerede i det 4. minutt fikk laget en scoring underkjent, men det skulle bare drøye til det 7. minutt før de tok ledelsen. Strøm spilte fri H. Lysvoll som klinket ballen i nettet fra ca. tjue meter. TUIL kjører kampen og produserer noen gedigne muligheter. Men mot spillets gang, i det 34. minutt, er plutselig Gundersen igjennom alene med keeper Sørensen. Han stopper ballen ulovlig med hendene utenfor sekstenmeteren og blir sendt i garderoben. Og kun fem minutter seinere sitter utligningen for Kamma. Lehne Olsen prikker et frispark rett i mål fra seksten meter, og lagene er like langt.

De siste 45 minuttene er det Kamma som er det beste laget, selv om TUIL med ti mann langt ifra er noen kasteball. Men flere mål ble det ikke, og kampen ble rundet av med det andre røde kortet for dagen til TUIL da Johansen takler for hardt og får sitt andre gule for dagen.

TUIL skal bort å spille mot Hødd i Ulsteinvik neste helg. Der møter de et Hødd som har spilt semifinale i cupen på torsdag og antakeligvis er litt slitent. Men det er kanskje greit også, når TUIL må unnvære to viktige spillere på grunn av karantene i den uhyre viktige bunnkampen. Kamma skal hjem til Briskeby og få besøk av bunnlaget Bærum.

Glimt med kalasseier mot snart nedrykksklare Notodden

Med tap mot både Bryne og Sandefjord i de to siste kampene, var storseieren mot Notodden på hjemmebane helt nødvendig for fortsatt å ha et ørlite håp om direkte opprykk. Seieren medførte også at lagene bak ikke tok innpå, og Glimt er dermed inne blant de seks beste. Notodden tapte ikke bare kampen med 6-0, men stortapet gjorde også så at laget har den dårligste målforskjellen i divisjonen. Tapet var laget syvende på de åtte siste kampene, og Notodden har dermed ikke vunnet siden hjemmekampen mot Alta i slutten av juli!

Glimt regelrett overkjørte Notodden og vant meget fortjent 6–0. Laget hadde mange store sjanser foruten scoringene og kanskje de også hadde en ball inne etter en corner i det 31. minutt. Målene ble scoret av Johansen x 2, Braaten, Knarvik, Imingen og Sylling Olsen.

Les også: Storseier for Bodø/Glimt etter Johansen-dobbel

Glimt skal ut i ”lokaloppgjør” når de neste runde reiser til Finnmarkshallen for å møte snart nedrykksklare Alta. Notodden får besøk av KIL neste runde. Dette er en mulighet for laget til å rette opp fadesen i nord, og også stå frem og avslutte de syv siste kampene av sesongen med stil og verdighet.

Sarpsborg tilbake på vinnersporet med ettmålsseier mot Kisa

Etter å ha tapt mot Bryne borte sist og med Mjøndalen i fantastisk form, var det en meget viktig seier Sarpsborg fikk mot Kisa på eget kunstgress. Laget vant fortjent etter å ha ført spillet i store deler av kampen og skapt flest sjanser, selv om det ble spennende på slutten da Kisa fikk en redusering like før slutt.

Med seieren er laget tilbake på vinnersporet og står nå med syv seire på sine siste åtte kamper. Kisa er mer variable, og etter en god periode med to seire og en uavgjort står laget nå med tre strake tap. Laget er syv poeng fra nedrykksstreken, men trenger en seier til for å være trygge på at det ikke blir spennende på slutten av sesongen. For hvis det skal bli spennende, bør det eventuelt bli det ved at laget tar et par seire og henger seg med i kampen om kvalik i stedet!

Sarpsborg var det klart beste laget i de første 45 minuttene, og gikk også til pause med en 2–0 ledelse. 1–0 scoringen var en lekkerbisken fra Giæver etter kombinasjonsspill med Røn. Giæver banket til fra seksten meter og ballen føyk opp i motsatt vinkel.

Hjemmelaget fortsetter å produsere sjanser, samtidig som Kisa ikke er helt uten sjanser de heller. Men i det 27. minutt er det toppscorer Hoås som setter inn 2–0 for Sarpsborg. Kombinasjonsspill mellom Røn og Jørgensen resulterer i at sistnevnte slår inn til Hoås som setter inn 12. scoring for sesongen ved første stolpe.

Kisa er enda mer med i 2. omgang og skaper noen riktig gode muligheter ved De Vita Jensen og Holmen. Men uttellingen uteblir, helt til det 89. minutt da innbytter Rosenkilde krangler inn en scoring for bortelaget. Men flere scoringer blir det ikke, og kampen sett under ett var det en fortjent seier for Sarpsborg mot et ikke sjanseløst Kisa.

Sarpsborg 08 reiser til Buskerud for å møte Mjøndalen til toppkamp neste runde. Seierherren vil uansett ligge på direkte opprykk etter oppgjøret da det er lag nummer to og tre som møtes. Kisa reiser hjem og får topplaget Ranheim på besøk.

Start best selv om det ble en knepen seier mot Hødd på Sør-Arena

Start var klart best mot Hødd og vant 2–1. Men seieren satt langt inne da Start var meget ineffektive og Hødd det stikk motsatte. Seieren forlenget rekken av kamper uten tap til fem kamper, og selv om Start ikke har imponert voldsomt i det siste troner de i ensom majestet på toppen av tabellen.

Hødd på sin side har nå to tap på sine tre siste kamper og holder seg så vidt over nedrykksstreken på bedre målforskjell enn Strømmen. Det blir spennende å følge laget da de skal ut i semifinale i cupen hjemme mot Brann førstkommende torsdag. Foruten at en cupfinale står på spill, blir det spennende å se om laget kommer seg igjennom den kampen uten skader og om laget klarer å restituere seg til neste helgs uhyre viktige kamp mot TUIL.

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter to minutters spill. Kristjansson spiller fri Asante som plutselig er står alene i motstanders sekstenmeter og setter ballen trygt i mål. Etter scoringen var det enveiskjøring mot Hødd sitt mål, og kun sløsing med sjanser og en meget god Nyland i Hødd sitt mål hindret Start i å lede med større sifre til pause.

Også etter pause startet hjemmelaget best, men Nyland fortsatte å storspille. Og plutselig, ut fra ingenting, utligner Hødd. En lang ball fra Latifu finner Sandal i bakrom som lekkert lobber ballen over Østbø og i mål i det 71. minutt. Men Start skulle få sitt vinnermål, et meget fortjent sådan. Og ingen andre enn kaptein Andersen er det som header inn 2–1 og sikrer tre verdifulle poeng for hjemmelaget i det 85. minutt.

Start reiser i neste runde til Jæren for å møte Bryne på en regntung naturgressbane. Hødd skal som nevnt spille cup torsdag før de tar imot TUIL til en meget spennende kamp rundt nedrykksstreken.

KAMPFAKTA

Kamp: KIL Toppfotball – Sandefjord Fotball 2–0

MÅL: 1–0 Solum(21), 2–0 Myklebust(88)

GULE KORT

HJEMMELAG: Melgalvis, Dosso, Tuelo Johannesen

BORTELAG: Leigh, Gabrielsen, Bindia

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Valderhaug–Hæstad, Førsund, Wigum, Melgalvis–Shindika, Aas, Tiller Larsen – Myklebust, Tuelo Johannesen, Solum

INNBYTTER HJEMMELAG: Dosso for Solum(76), Ryen for Tiller Larsen(89), Blanco for Tuelo Johannesen(91)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Austbø–Bindia, Dimitriadis, Amankwah, Skogsrud–Leigh, Aas, Jaiteh, Lamøy–Saaliti, Hansen

INNBYTTER BORTELAG: Gabrielsen for Hansen(76)

Kamp: Bærum SK–Mjøndalen IF 0–3

MÅL: 0–1 Kortgaard Ingebretsen(29), 0–2 Karlsen(60), 0–3 Paul(84)

GULE KORT

HJEMMELAG: Hjulstad, Pellegrino

BORTELAG: Kirkevold

RØDT KORT: Irgens(Bærum)

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Hjulstad–Troupe, Scheel, Ruud Irgens, El-Masouri–Pellegrino, Nervold, Sandbu, Berg–Shaswari, Aalbu

INNBYTTER HJEMMELAG: Llullaku for Nervold(19), Lundemo for Pellegrino(70), Larsen for Berg(90)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Forn–Helton, Kortgaard Ingebretsen, Sundli, Solberg–Ohr, Midtgaarden, Karlsen, Diomande–Kirkevold, Stokke

INNBYTTER BORTELAG: Paul for Diomande(19), Fossum for Kirkevold(86), Berntzen for Midtgarden(90)

Kamp: Ranheim IL–Alta IF 2–1

MÅL: 1–0 Moe(48), 1–1 Ertsås(67), 2–1 Reginiussen(73)

GULE KORT

HJEMMELAG: Ingen

BORTELAG: Gauseth, Törnqvist

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Muller–Rønning, Tronseth, Moe, Malmo–Åsen, Reginiussen, Midtsjø–Stilson, Riksvol, Bye, Krogstad

INNBYTTER HJEMMELAG: Riksvold for Bye(73), Karlsen for Midtsjø(83), Izuchukwu for Stilson(90)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Dirscher–Nordbye , Lindberg, Törnqvist, Rolandsen–Balto, Nome, Gauseth, Reginiussen, Thomassen – Ertsås

INNBYTTER BORTELAG: King for Balto(74)

Kamp: Strømmen IF–Bryne FK 1–1

MÅL: 1–0 Tokstad(26), 1–1 Landro(54)

GULE KORT

HJEMMELAG: Yabre, Næss Lund, Høibråthen, Van Den Burgt

BORTELAG: Møster

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Jørgensen–Amundsen, Næss Lund, Strømnes, Høibråthen–Tokstad, Yabre, Van Den Burgt, Brantzæg–Sistek, Rasch

INNBYTTER HJEMMELAG: Møller for Sistek(87), Nilsen for Brandtzæg(89)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Kristiansen–Landro, Møster, Lode, Romslo – Urstad, Breimyhr–Fernandes, Risholt, Khattab–Jakobsen

INNBYTTER BORTELAG: Herrem for Risholt(46), Stokkeland for Breimyr(46), Midtsian for Fernandes(90)

Kamp: TUIL–HamKam 1–1

MÅL: 1–0 Lysvoll(7), 1–1 Lehne Olsen(38)

GULE KORT

HJEMMELAG: Ahamed, Johansen, Strøm

BORTELAG: Bjerke, Rise, Jevne Hagen

RØDT KORT: Johansen, Sørensen(TUIL)

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Sørensen–Yndestad, Bertheussen, Talberg, Rinde–Strøm, Johansen, Johnsen, Lysvoll–Lysvoll, Ahamed

INNBYTTER HJEMMELAG: Johanssen for Lysvoll(37), Kjæve for Strøm(68), Vangen for Lysvoll(80)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Rønningen–Jevne Hagen, Asani, Bjerke, Riise–Berg Hansen, Hagen, Dahle–Jensen, Gundersen, Lehne Olsen

INNBYTTER BORTELAG: Lie for Hagen(46), Solhaug for Jensen(46), Sildnes for Dahle(74)

Kamp: Bodø/Glimt–Notodden FK 6–0

MÅL: 1–0 Johansen(10), 2–0 Imingen(12), 3–0 Knarvik(46), 4–0 Braaten(76), 5–0 Sylling Olsen(84), 6–0 Johansen(85)

GULE KORT

HJEMMELAG: Ingen

BORTELAG: Amundsen

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Londak–Willassen, Pedersen, Braaten, Imingen–Knarvik, Berg, Berntsen–Sylling Olsen, Dantas, Johansen

INNBYTTER HJEMMELAG: N’Diaye for Berntsen(67), Braaten for Dantas(71), Berglann for Johansen(88)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Marques–Sande, Lien, Jenssen, Campbell–Alsaker, Aksnes, Velta–Kleven, Khalili, Amundsen

INNBYTTER BORTELAG: Hagen for Campbell(61), Skogen for Khalili(72)

Kamp: Sarpsborg 08–Ull/Kisa 2–1

MÅL: 1–0 Giæver(11), 2–0 Hoås(27), 2–1 Rosenkilde(89)

GULE KORT

HJEMMELAG: Heieren Hansen

BORTELAG: Holmen

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Björnsson–Berge, Heieren Hansen, Brink, Jørgensen–Ihugba–Breive, Giæver–Røn–Hoås, Wiig

INNBYTTER HJEMMELAG: Solberg for Røn(78), Roberts for Wiig(84), Jonvik for Breive(89)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Origi–Nordnes, Flittie Onstad, Andresen, Kristoffersen–Langås, Jørstad, Snekvik, Mork–Holmen, De Vita Jensen

INNBYTTER BORTELAG: Mikalsen for Langås(46), Rosenkilde for Snekvik(84)

Kamp: IK Start–Hødd IL 2–1

MÅL: 1–0 Asante(2), 1–1 Sandal, 2–1 Andersen

GULE KORT

HJEMMELAG: Kristjansson, Børufsen

BORTELAG: Ingen

LAGOPPSTILLING HJEMMELAG

Østbø–Nouri, Andersen, Mathisen, Vikstøl–Asante, Owello, Kristjansson, Børufsen–Hoff, Vilhjalmsson

INNBYTTER HJEMMELAG: Strømstad for Asante(70), Bijev for Børufsen(79), Pedersen for Nouri(83)

LAGOPPSTILLING BORTELAG

Nyland–Latifu, Kleppe, Moltu, Grodås–Heltne Nilsen, Aursnes–Sellin, Sandal, Rekdal–Standal

INNBYTTER BORTELAG: Heltne for Aursnes(46), Lala for Sellin(55)