Storspilte etter brorens død

Noen timer etter lillebrorens død storspilte Torrey Smith og scoret to touchdown da Baltimore Ravens slo New England Patriots 31-30 i NFL søndag.

Natt til søndag mistet 19-årige Tevin Jones livet i en motorsykkelulykke. Smith tilegnet prestasjonen sin til broren.

– Dette var for lillebroren min. Det betyr mye for meg, og for hele familien. Jeg har hatt min tyngste dag, og jeg holdt på å la være å spille. Jeg takker alle for støtten jeg har fått, sa Torrey Smith, som tok imot seks pasninger for 127 yards og to touchdown.

– Jeg kan ikke forestille meg hva han gjennomgår. At han stiller opp og spiller er en ting. At han spiller som han gjorde er bare utrolig, sa quarterback Joe Flacco.

Det var en dramatisk kamp der Ravens fikk revansj for et bittert sluttspilltap sist vinter. Da kostet et misbrukt 3-poengspark laget dyrt. Søndag ble Justin Tuckers 3-poengspark fra 27 yards i siste sekund godkjent. Dommerne vurderte at ballen var hårfint på innsiden av forlengelsen av stolpen.

Patriots-trener Bill Belichick likte dårlig den og flere andre avgjørelser, og han grep fysisk tak i en dommer etter sluttsignalet. (©NTB)