green day til nett (Foto: Jeffrey Mayer, © JM)
green day til nett (Foto: Jeffrey Mayer, © JM)

Green Day-vokalist på rehab

Fikk utbrudd på scenen.

Norgesaktuelle Green Day har problemer. Vokalisten Billie Joe Armstrong (40) klikket på scenen i Las Vegas under en konsert, skriver Expressen.

Utbrudd på scenen

På fredag fikk Billie Joe Armstrong et utbrudd på scenen under en konsert i Las Vegas på iHeart Radio Music Festival. Da han fikk beskjed av arrangøren at bandet hadde et minutt igjen å spille, klikket det for vokalisten.

– Jeg er ikke Justin Bieber, skrek Billie Joe, etterfulgt av en rekke banneord.

Beklager til fansen

På sin hjemmeside skriver bandet at de beklager og at Billie Joe skal på rehab for sitt narkotikamisbruk.

– Billie Joe søker behandling for sitt narkotikamisbruk. Vi vil at alle skal forstå at det ikke var arrangøren som forkortet konserten vår, og vil også be om unnskyldning til alle vi fornærmet under iHeartRadio festivalen i Las Vegas. Vi må dessverre utsette noen av de planlagte promo opptredenene våre fremover, heter det på bandets hjemmeside.

80 millioner plater

Det legendariske pønkrockbandet kommer til Ullevaal stadion, og spiller konsert der 30. juni neste år. De har solgt til sammen over 80 millioner plater verden over og er kanskje verdens mestselgende band innenfor sin sjanger. De er også kjent som «verdens beste liveband» for sine elleville show.