Balotelli: Måtte se forrige City kamp fra tribunen. (Foto: Paul White/Ap)
Balotelli: Måtte se forrige City kamp fra tribunen. (Foto: Paul White/Ap)
stevekean (Foto: Peter Byrne)
stevekean (Foto: Peter Byrne)
Henning Berg (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Henning Berg (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Balotelli i mer bråk med Mancini

... og Steve Keans dager i Blackburn nærmer seg slutten. Få med deg ryktebørsen her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten fortsetter å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

England:

Fulham vurderer ifølge The Telegraph å plukke opp Nigel Reo-Coker for å gi midtbanen flere strenger å spille på. Reo-Coker er for tiden kontraktsløs.

TV 2s fotballekspert Henning Berg lanseres av The Sun som en kandidat til å overta jobben som manager i Bury. Vikarierende manager Peter Shirtliff er ikke ventet å få fortsette i sjefsstolen i League One-klubben, skriver avisen. Ifølge en kilde tv2.no har pratet med i England, er det lite sannsynlig at Berg får jobben.

– Jeg har ikke snakket med Bury, sier Berg til tv2.no. Han utelukker ikke at noen bekjente i England har lansert han som en kandidat til managerjobben, men understreker at han for tiden trives godt i sin nåværende jobb.

Ashley Cole (31) blir trolig værende på Stamford Bridge. I hvert fall om vi skal tro manager Roberto di Matteo. Han er optimistisk med tanke på å forlenge med venstrebacken, som har under etter år igjen av kontrakten med londonerne, skriver Goal.com.

Benjani hadde egentlig planer om å legge opp i en alder av 34 år, men den tidligere Blackburn- og Portsmouth-spissen vurderer nå et tilbud fra SuperSport United i Sør-Afrika, ifølge The Sun.

Henning Berg (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Henning Berg (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Steve Kean kan få sparken i dag, ifølge en rekke britiske medier. Fredag tapte Blackburn uten en vraket Morten Gamst Pedersen fra start. Så gjenstår det bare å se om Kean greier å klamre seg til jobben sin nok en gang. Oppdatering: Mandag formiddag kunngjorde klubben at den ikke kommer til å offentliggjøre en avgjørelse runde Keans fremtid i dag, skriver Lancashire Telegraph.

Mario Balotelli ble ifølge The Sun dyttet nedover i tunnelen av manager Roberto Mancini etter 1-1-kampen mot Arsenal søndag. Årsaken skal ha vært en sleivkjeftet kommentar fra Balotelli, som ikke satte pris på å bli avspist med drøyt fem minutter på banen. «Dette kan jeg ikke huske», sier Mancini.

Øvrige europeiske rykter:

Zenits russiske stjernespillere Alexander Kerzhakov (29) og Igor Denisov (28) boikottet i forrige uke treningen i protest mot lønningene til storsigneringene Hulk (26) og Axel Witsel (23). Dermed har klubben valgt å plassere både Kerzhakov og Denisov på reservelaget, ifølge L'Equipe.

Sergio Agüero og Igor Denisov  (Foto: SERGEI KARPUKHIN/REUTERS)
Sergio Agüero og Igor Denisov (Foto: SERGEI KARPUKHIN/REUTERS)

Les også: Sjekk denne imponerende scoringen

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene