Poengløse Fart knust av Arna-Bjørnar

Fart har tapt alle kampene i eliteserien og gjorde lite for å pynte på målforskjellen søndag. Arna-Bjørnar ga seg ikke før det sto 0-11 i målprotokollen.

I 11 minutter klarte vertene å holde nullen før målrushet startet på kunstgresset i Hamar. Da scoret Ashley Nick Arna-Bjørnars første mål i den største seieren i årets eliteserie.

Til pause sto det 5-0, og totalt skrev hele sju spillere seg inn på scoringslista. I tillegg til Nick fikk Maren Mjelde, Amalie Eikeland (2), Ingrid Ryland (2), Tina Charlotte Algrøy (2), Hege Hansen (2), og Kristine Hegland inn fulltreffere for gjestene.

Mens Fart ligger helt sist etter 16 strake tap, tok Arna-Bjørnar seg opp til 3.-plass i kvinnenes eliteserie. Det går mot en spennende sesonginnspurt. LSK Kvinner har et lite forsprang med 41 poeng etter 2-1-seieren over Stabæk i lørdagens toppkamp. Stabæk har 37 poeng, mens Arna-Bjørnar og Røa, som også vant lørdag, følger ytterligere ett poeng bak.

Trondheims-Ørn tok søndag en viktig seier da laget vendte til 2-1 over Vålerenga på bortebane. Scoringer av Kristin Lie og Andrea Haugstøyl sørget for at trønderne har åtte poengs klaring til Kattem på nedrykksplass.

Sandviken overtok 5.-plassen med 3-2 over Klepp på hjemmebane. I Kolbotns bortekamp mot Amazon Grimstad ble Marte Berget matchvinner da hun satte inn 1-0 for vertene etter 54 minutter. (©NTB)