Alexander Hagen vant sin kamp i lett tungvekt mot Nikola Matic i lørdagens bokstevne i Frederikshavn. (Foto: Bendiksby, Terje/NTB scanpix)
Alexander Hagen vant sin kamp i lett tungvekt mot Nikola Matic i lørdagens bokstevne i Frederikshavn. (Foto: Bendiksby, Terje/NTB scanpix)

Hagen debuterte med alle dommerne i ryggen

Bokseren Alexander Ullnes Hagen proffdebuterte med glans.

Han slo motstanderen Nikola Matic klart på poeng. Alle dommerne hadde ham som vinner.

– Dette var gøy. Stemningen var helt fantastisk, og jeg må bare innrømme at jeg hadde frysninger da jeg kom inn i hallen, sa Hagen til NTB etter kampen i Arena Nord i Frederikshavn lørdag kveld. Han ble truffet av noen få svingslag fra Matic, men ikke noe han kjente mye til.

Bosnieren var litt med i kampen i den første runden, men fra og med runde to dreide alt seg om Hagen. Han gikk offensivt til verket og slo kreftene ut av Matic.

– Jeg synes venstreslaget mitt satt fint i denne kampen, men han jeg bokset mot var ikke så lett å treffe. Han hadde dessuten noen farlige utfall og svingslag. Jeg ble truffet av svingene hans et par ganger, men det var ikke noe jeg kjente, sa Hagen.

– Det er iallfall helt klart at debuten min ble som jeg hadde håpet, og nå er det bare å se fram mot neste kamp, sa lett tungvekteren fornøyd.

Han møtte en erfaren bosnier som hadde 21 kamper bak seg, men han hadde bare vunnet fem av dem. (©NTB)