Simen Smaadal gjorde kort prosess

Simen Smaadal gjorde kort prosess med serberen Mile Nicolic i lett tungvektskampen i Arena Nord lørdag. Kampen var slutt etter 2.03 minutter i første runde.

Da sendte Smaadal, som bokset sin tredje proffkamp, serberen i kanvasen med et kraftslag til nyrene. Nicolic klarte ikke å reise seg igjen, selv om Smaadal aldri så gjerne ville fortsette kampen.

– Jeg hadde dagen i dag og traff med et skikkelig slag til nyrene. Det var virkelig gøy å avslutte denne kampen med knockout, men det var ikke noe jeg tenkte på da jeg gikk i ringen, sa Smaadal til NTB.

Han hadde full kontroll fra første stund og bokset kontrollert og sikkert. Nå står han med tre seirer etter like mange kamper i bar overkropp.

– Det er klart det var en seier jeg satset veldig på, men da han lå på knærne etter kroppsslaget mitt, håpet jeg han skulle reise seg, for jeg ville gjerne ha bokset noen runder til. Jeg har tross alt reist helt ned hit til Danmark for å bokse denne kampen, sa han.

– Nå vil jeg gjerne tilbake i ringen så fort som mulig, så jeg håper ikke det går lang tid til neste kamp, sa oslogutten. (©NTB)