Tony Pulis (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)
Tony Pulis (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)

Stoke-treneren slakter Chelseas filming: – Vi spiller i England, ikke i Europa

Tony Pulis mener det må tas et oppgjør med skuespillet i Premier League.

Stamford Bridge (TV 2 Sporten): Etter å ha sett laget sitt tape 1-0 mot Chelsea tok en irritert og lettere svaiende Tony Pulis til orde for et oppgjør med filmingen som har blitt en del av Premier League-hverdagen.

– Dette er England, vi spiller i England, vi spiller ikke i Europa. Vi kan ikke bare se på at folk detter uten å snakke om det, sa Pulis.

Stoke-treneren var svært lite fornøyd med Chelsea-spillerne Branislav Ivanovic og Oscar, som han mente forsøkte å jukse seg til straffespark. Begge falt meget teatralsk til bakken i Stoke-boksen, og Oscar ble belønnet med gult kort for skuespillet.

– Den til Ivanovic i første omgang var latterlig, sa han.

– Vi burde påpeke det og påpeke det og fortsette å påpeke det. Det er visse spillere i Premier League som har fått seg et rykte, og dommere vet at dersom du rører de så faller de, de legger seg så fort de kan. Bare fortsett å påpek det, fortsett å vis det. For det er en del av spillet jeg ikke synes vi burde akseptere, og noe vi ikke snakker nok om.Les også: Iskalde Ashley Cole ble Chelseas helt

Chelseas trener Roberto Di Matteo var i et langt mer flegmatisk lynne, og tok anklagene om at hans spillere jukser med knusende ro.

– Jeg synes ikke situasjonen med Oscar var filming, det var kontakt, kanskje dommeren ikke følte det var nok kontakt. Men han burde ikke gitt han gult kort. Etter kampen kan du se en reprise og det er lett å ta en avgjørelse, og det er det som er min mening om situasjonen. Det er vanskelig for dommeren.

Se intervjuene i videovinduet øverst

Klikk her for mer informasjon om og bestilling av TV 2 Premier League
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!