Se VIF sikre seier i siste sekund mot Lørenskog

Jonas Opphøyen ble helten for Vålerenga i 6-5-seieren. Se sammendrag her.

VIF spillerne jubler rundt matchvinner Jonas Oppøyen, som sikret 6 5 seier over Lørenskog. (Foto: TV 2)

Med tre strake seirer før toppkampen mot naboen, gikk Vålerenga opp i 12 poeng og full pott etter fire spilte kamper.

Men det satt langt inne mot rivalen fra øst. Riktignok ledet Vålerenga 5-2 38 sekunder ut i 3. periode etter scoringer av Magnus Hoff, nyervervelsen Morten Ask, Tyler Donati og to ganger Jonas Oppøyen. Brødrene Lars Erik og Knut Henrik Spets hadde nettet for hjemmelaget.

Se sammendrag av kampen øverst i artikkelen

Siste periode ble dramatisk. Først reduserte Jonas Gabrielsen, og med 2.05 minutter igjen å spille scoret Lørenskog igjen ved Kenny Corupe.

Og da Knut Henrik Spets utlignet til 5-5 med 58 sekunder igjen, trodde de fleste på forlengelse.

I stedet dukket Jonas Oppøyen opp og gjorde sitt tredje for dagen. Dermed ble det seier nummer fire på rad for Espen Knudsens menn. (©NTB)