BLIR FORELDRE: Prins William og Kate venter sitt første barn. Det er foreløpig usikkert når britene kan vente den lille tronfølgeren.  (Foto: Stella Pictures)
BLIR FORELDRE: Prins William og Kate venter sitt første barn. Det er foreløpig usikkert når britene kan vente den lille tronfølgeren. (Foto: Stella Pictures)

– Britisk paparazzo tok toppløsbildene

Fikk «spion-oppdrag» av det franske magasinet Closer

Nok en omdreining i toppløs-skandalen som rammet hertuginne Kate og prins William:

Nå kan det vise seg at paret ble «forrådt» av en av sine egne landsmenn, skriver Mail Online.

Peker på britisk fotograf

Britiske aviser har foreløpig avstått fra å publisere skandalebildene av Kate Middleton toppløs på en terasse i Frankrike. Men bildene har blitt publisert flere andre steder.

Ifølge den franske paparazzoen Pascal Rostain var det en britisk kollega bosatt i Sør-Frankrike som tok de omstridte bildene.

Les også Publiserer toppløsbilder av hertuginne Kate

«Spion-oppdraget»

Videre hevder Rostain at briten tok bildene på oppdrag fra det franske bladet Closer, som var de første til å publisere bildene.

Closer skal ha bedt den britiske paparazzoen om å holde øye med stedet hertuginne Kate og prins William ferierte. Ifølge Rostain ba magasinet paparazzoen om å spionere i flere dager.

Closer skal ikke ha betalt briten annet enn vanlig «dagslønn», og dermed har magasinet skaffet seg bilder de måtte ha betalt en formue for hvis de hadde blitt lagt ut på det åpne markedet.