Romelu Lukaku og West Bromvich skal ha fine seiersmuligheter i hjemmekampen mot Reading i ettermiddag (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Romelu Lukaku og West Bromvich skal ha fine seiersmuligheter i hjemmekampen mot Reading i ettermiddag (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

En Premier League-dobbel til 3,66 spilles på oddsen lørdag

Oddsen på begge ble satt ned, og to andre velges i steden

Andre spennende objekter denne innholdsrike lørdagen er seier til Everton (B i #27 til 2,30), seier til Wolverhampton (B i #50 til 2,10), seier til Derby (H i #54 til 2,05) og seier til Aalesund (H i #79 til 1,65).

(Oddsen på Wolverhampton er satt ned til 1,95)

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

42. West Bromwich - Reading H: 1,70 U: 3,25 B: 3,95

48. West Ham - Sunderland H: 2,15 U: 2,95 B: 2,90

Totalodds: 3,66

Innleveringsfrist: 15:55

Få gratis kortleser her!

42. West Bromwich - Reading H: 1,70 U: 3,25 B: 3,95

Engelsk Premier League. West Bromwich hadde sju poeng på de første tre, men de startet opp etter pausen med 0-3-tap borte for Fulham. Hjemme har de slått Liverpool 3-0 og Everton 2-0. Peter Odemwingie (a) er suspendert i tre kamper etter at han mistet hodet forrige helg. Romelu Lukaku er et alternativ, så svekkelsen skal ikke være så stor. Reading tapte fortjent 1-3 hjemme for Tottenham forrige helg, og bare ett poeng er spilt inn på tre kamper. Førstevalg på keeperplassen, Adam Federici, sliter med en kneskade og er trolig ute igjen. Jimmy Kebe (mb) rakk likevel ikke tilbake til Tottenham-kampen. Han er også usikker før dette oppgjøret, mens Jason Roberts (a) er fremdeles ute. West Bromwich tok faktisk brorparten av sine poeng på fremmed gress forrige sesong, men nå har de kommet svært godt i gang på The Hawthorns. 1,70 for H i dette oppgjøret er blant de bedre tilbudene i Premier League i dag.

H-odden er satt ned til 1,58

48. West Ham - Sunderland H: 2,15 U: 2,95 B: 2,90

Engelsk Premier League. West Ham har 2-1-1. De var svært gode i 3-0-seieren over Fulham i forrige hjemmekamp. Det var mye Andy Carrolls (a) fortjeneste. Carroll blir borte et par uker til, og uten ham på banen spilte dagens hjemmelag 0-0 borte i en langt fra kjedelig kamp mot Norwich forrige helg. I tillegg til Carroll må bare manager Sam Allardyce se bort fra Jack Collison (mb). Vingen Matt Jarvis kan endelig få sjansen fra start. Sunderland har 0-3-0 uten å ha vært favoritter i noen av kampene. 2-2 i Swansea ble etterfulgt av 1-1 hjemme mot Liverpool. Vingen Adam Johnson var ikke med sist. Han deltok på treningen i går, men det er usikkert om landslagsspilleren rekker dette oppgjøret. Bakover savnes stadig Phil Bardsley og Wes Brown. Nå kan i tillegg Carlos Cuellar (f) bli ute i flere uker. Danny Rose (f) var noe usikker, men Sunderland Echo skriver at han høyst sannsynlig blir spilleklar. Det står 7-0-3 i favør West Ham mellom lagene på denne banen siden år 2000, og 2,15 for hjemmeseieren skal være godkjent betaling.

H-oddsen har krympet til 1,95, og da ser Derby ut til å være et bedre alternativ.