Eintracht Frankfurt med fire strake

Eintracht Frankfurt flyr høyt etter opprykket til tysk Bundesliga. Fredag vant Vadim Demidovs lag 2-1 borte mot Nürnberg.

JUBEL: Eintracht Frankfurt kunne slippe jubelen løs  etter at Takashi Inui scoret mot Nürnberg i høst (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
JUBEL: Eintracht Frankfurt kunne slippe jubelen løs etter at Takashi Inui scoret mot Nürnberg i høst (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)

Klubben har dermed vunnet sine fire første seriekamper og topper tabellen. Det er Eintracht Frankfurts beste seriestart noensinne. I tillegg er det første gang at et opprykkslag står med full pott etter fire runder i Bundesligaens 50 år lange historie.

Erwin Hoffer ordnet 1-0 etter 25 minutter, mens den japanske midtbanespilleren Takashi Inui doblet ledelsen halvveis ut i annen omgang.

I det 76. minutt reduserte Sebastian Polter da han stanget ballen i nettet på et frispark av Hiroshi Kiyotake.

Demidov har fått lite spilletid siden overgangen til tysk fotball. Han måtte også fredag se hele kampen fra Frankfurt-benken.

Kun Bayern München kan ta over tabelltoppen med seier borte mot Schalke lørdag. (©NTB)