hilton (Foto: BJJ/Crown/FAMEFLYNET)
hilton (Foto: BJJ/Crown/FAMEFLYNET)

Paris Hilton etter homo-skandalen: – Jeg er lei meg fra dypet av hjertet mitt

Paris legger seg langflat etter at hun kalte homser for ekle mennesker med AIDS.

Paris Hilton har hisset på seg millioner av mennesker verden over etter at et hemmelig lydopptak fra en taxitur i New York ble offentliggjort i media.

– Homser er de kåteste folkene i verden. De er ekle, og de fleste av dem har sannsynligvis AIDS, skal Paris ha uttalt under taxituren den 7. september.

Les også: Paris Hilton brukte antiterror-politi som livvakter

Tatt ut av sammenheng

Nå vil milliardærdatteren at folk skal forstå at lydklippet er tatt ut av sammenheng, og redigert på en måte som får det til å høres ut som om hun hater homser.

– Jeg er så lei meg og opprørt at jeg forårsaket smerte for mine homofile venner, fans og deres familier med kommentarene som kom frem i morges. Jeg hadde en privat samtale med en homofil venn av meg og den rettet seg overhode ikke mot hele det homofile miljøet. Det er det siste jeg noen sinne ville ha gjort, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg skulle ha ønsket å ta tilbake hvert av de ordene, sier Paris Hilton i en uttalelse til homoorganisasjonen GLAAD ifølge x17online.com.

Les også: Paris Hilton festet på Vegas-hotell hvor hun er bannlyst

Roser homofile

I en separat uttalelse roser Hilton homofile menn.

– Homofile er de sterkeste og mest inspirerende jeg kjenner. Det er så feil når folk mobber eller er negative mot noen fordi de er homofile. Ingen burde trenge å gå gjennom noe sånt.

Under taxituren, tok sjåføren opp følgende uttalelse fra Paris Hilton:

– Æsj. Jeg ville ha vært så redd om jeg var en homofil mann. Da dør du liksom av AIDS.

Ber om unnskyldning

Nå legger hun seg langflat etter at lydopptaket ble lekket til pressen.

– Jeg er så lei meg, fra dypet av hjertet mitt og jeg føler meg helt forferdelig. Jeg håper alle kan ta imot min unnskyldning og forstå at dette ikke er den jeg er, eller hvordan jeg føler det, på noe som helst måte, sier en angrende Paris Hilton.

Les også: Paris Hilton ga 12.000 kroner til tiggere på gaten