hardere fakta
hardere fakta

– Henriette traff mitt svakeste punkt

Slik reagerer «Harde Fakta»-Elin på Torsdag Kveld-parodien.

I sesongpremieren til «Torsdag kveld fra Nydalen» ble blant annet TV 2-programmet «Harde Fakta» parodiert.

Komikerne John Brungot og Henriette Steenstrup gjorde sitt ypperste for å portrettere Jon Hustad og Elin Ørjasæter fra sistnevnte program i ekte Torsdag kveld-stil.

Parodien kan du se i videovinduet øverst i artikkelen

Ørjasæter selv syntes Henriettes versjon var utrolig morsom, og bet seg spesielt godt merke i det hun kaller sitt svakeste punkt.

– Stemmebruken er mitt svakeste punkt og den traff Henriette på en prikk. Jeg har en alt for høy stemme, sier hun til tv2.no.

– Jeg burde gått på samme skole som Siv Jensen. Mørkere stemme-skolen, fleiper hun.

Lånte bort kostyme

I tillegg berømmer hun både Brungodt og Steenstrup for mimikken deres.

– De er utrolig teknisk gode. Og det er jo det som avgjør om noe blir morsomt eller ei.

Ørjasæter fikk nyheten om at hun skulle parodieres da Torsdag kvelds kostymeansvarlig ringte og spurte hvor hun kunne få tak i drakten hun brukte i det første programmet.

– Den sa jeg det bare fantes en av, for den er nemlig skreddersydd. men så fikk de jo selvfølgelig låne den, forklarer hun.

– Hosta nesten på meg astma

Den vanligvis så seriøse Jon Hustad hadde også kun superlativer til parodien.

– Jeg lo så jeg skreik. Har ikke hatt astma på mange år, men hosta det nesten på meg nå, forteller han om sin egen reaksjon.

Begge to understreker også at det ville fristet å stille opp som gjest i Torsdag kveld hvis de fikk muligheten, men Ørjasæter påpeker at hun hadde vært veldig nervøs.

– Humor er jo noe av det vanskeligste du kan jobbe med. Komikere og karikaturtegnere har jeg mye respekt for, men selv er jeg temmelig talentløs, sier hun.

Humpete start

På spørsmål om hvordan de føler det går med Harde Fakta innrømmer begge at de hadde en litt humpete start, men at ting går mye bedre nå.

– Det første programmet var litt ille. Jeg syns ikke vi fikk til det vi prøvde på, men nå syns jeg det går kjempebra, sier Ørjasæter.

«Harde Fakta» går på TV 2 hver onsdag kl. 22.40, mens «Torsdag kveld fra Nydalen» går hver torsdag kl. 21.40.

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her!

Bli venn med Ninette Karlsen på Facebook. Klikk her!