syde91b4 (Foto: Hommedal, Marit)
syde91b4 (Foto: Hommedal, Marit)
syde95d9 (Foto: Hommedal, Marit)
syde95d9 (Foto: Hommedal, Marit)

Brann-Wangberg advarer lagkameratene: – RBK virker veldig solide

Simen Wangberg er klar til sin første kamp mot gamle lagkamerater i Rosenborg.

Brann Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Søndag tar Brann imot Rosenborg til TV 2-sendt duell på Brann Stadion i rundens hovedkamp søndag kl. 19.

Et lag som sjelden taper hjemme (to tap på elleve kamper) mot Tippeligaens beste bortelag (ingen tap) foran det man antar blir 13 500 tilskuere.

Ekstra spesielt blir det for Branns midtstopper Simen Wangberg. 21-åringen er ventet å starte i midtforsvaret – i det som blir hans første kamp mot sine tidligere lagkamerater i Rosenborg.

– Det blir litt spesielt ikke å sentre til en hvitkledd mann, men man glemmer det når kampen først er i gang, sier Wangberg til TV 2 SPORT.

Les også: Örlund reddet Rosenborg

Har latt seg imponere
Trønderen peker på at RBK er i storform om dagen. Han ble særlig imponert over 2-1-seieren mot Rapid Wien torsdag.

– De virket veldig solide. Det ser ut til at de har fått mer fart på angrepsspillet. Det har kanskje vært litt mye tilfeldigheter tidligere i år. Nå virker det som om det begynner å sette seg litt. Da er det et bra lag, advarer Wangberg.

Forberedt
Rosenborg kommer til Bergen og Brann Stadion bare tre dager etter Europaliga-kamp i Wien. Men Brann-trener Rune Skarsfjord tror ikke nødvendigvis det vil gjøre oppgaven lettere for eget lag.

– Rosenborg har nesten to ellevere de kan stille med, så vi forbereder oss på de tingene vi skal gjøre, og så håper vi at det er godt nok, sier Skarsfjord.

Simen Wangberg få ekstra støtte fra familien søndag. Fredag kveld kommer nemlig familien på besøk fra Trøndelag. Og da er det bare én ting som gjelder, sier en skråsikker Wangberg:

– De heier på Brann. Uten tvil.