VANT I FRANKRIKE: Supertraveren Yarrah Boko vant det prestisjetunge Prix de Belgique. (Foto: Rikstoto/NTB scanpix)
VANT I FRANKRIKE: Supertraveren Yarrah Boko vant det prestisjetunge Prix de Belgique. (Foto: Rikstoto/NTB scanpix)

V65 Biri: Hamre med bankeren

Broadway Legs kan knapt få bedre oppgave enn han har på Biri ikveld, og bør være en vinner. Ellers skal spillerne være obs på Windmaster, som kan overraske i V65-innledningen.

V65-1: 6 WINDMASTER (6%) feilet i kamp om teten sist, havnet hvertfall 20m bak feltet, men avsluttet fint via drøye spor i siste sving. Meget positiv etter pause, og var klart bedre enn dobbelt så mye spilte 7 KLM JC (12%). Windmaster røpet kapasitet i vinter, er bra ut på volte og kan fort stikke til tet. Den hardeste utfordreren til den gode favoritten 13 ORIGINAL P (50%), som har hatt en måneds pause siden han gjorde en strålende opphenting etter galopp i V75 18/8. 2 CHILI CHAPPEL (1%) ikke på samme nivå som de beste, men manglet rom bak KLM JC sist og er forbedret.

V65-2: Et fint løp for 7 BORK FAKSEN (41%) - meget svak innsats i Bergen sist skaper litt usikkerhet. 8 STARELV STORM (7%) galopperte fra start sist, og gjentok i premiekampen på oppløpet etter en ok opphenting. Var foran 2 RINDE RAPPEN (16%) på Bjerke gangen før, og har vært positiv etter pausen. 11 VINNIBRUNEN (4%) var på høyde med begge i det nevnte Bjerkeløpet, og er ikke borte på disse kryssene. 4 LYKKE BERIT (18%) er noe hardere ute nå.

V65-3: Nydelig oppgave for 3 BROADWAY LEGS (56%). Kjempet tappert fra dødens/tet nest sist, og travet jevnt med meget gode MT Big Business. Møtte faktisk norgeseliten et par ganger tidligere – det gjør han definitivt ikke i kveld! Kan åpne fort, men har galoppert litt. Feilfritt forplikter han nærmest å vinne i dette billige laget.

V65-4: Garderingsløpet. Raske 10 EVEN SCOTT har gjort det pent på mellomdistanse de to siste gangene og er forbedret. Ut på sprint nå, og hesten får kuskesjokk med Solberg opp. Spilles tidlig som 8%’er. 8 EIK LINA (3%) tapte bare for Norheim Flaks og Aaby Knekten sist hun startet på sprint, og er en undervurdert hest. Kan overraske om hun er i slag etter pause. 11 NEBBENES ELDAR (3%) var positiv etter lang pause sist og er et annet skrellbud.

V65-5: 7 VASADU er bra, og har fordel av bilstart og distanse. Majoriteten av hestens seire er dog tatt i noe enkle lag, og det finnes mange ok hester med lite spill på seg i dette løpet. 3 WENDY WAY var uheldig i hardt selskap på Bjerke sist, og holder formen. Kan bli farlig nok hvis tet. 11 PERFECT LINE (5%) har vært god de to siste startene – ség forbi 6 OLIVER VP (5%) nest sist. Både Oliver VP og 2 BALDRIAN PEDRO (1%) gode etter galopp på Bjerke 7/9. 1 SUNRAY SHADOW (3%) skuffet noe sist, men hadde hatt lang pause – kapasiteten er stor.

V65-6: Mer begrenset her. 3 SUPER COM vant et meget billig V75-løp sist, og møter hardere konkurranse enn før. Selvsagt en god mulighet fra tet, men kan få trøbbel om han ikke klarer den posisjonen. I overkant tung favoritt med 54% av spillet. 10 JET RACER GT har hatt halvannen måneds pause, men er nok den beste hesten og en opplagt strek på 12%. 12 SAFE AMOUR (4%) har kapasitet til å overraske i et feilfritt løp.

Les også: Slik ser du trav på TV 2