sy856dbd (Foto: Solum, Stian Lysberg)
sy856dbd (Foto: Solum, Stian Lysberg)

Rasch: – Dette blir helt rått

Gabriel Rasch gleder seg til å bli lagkompis med Edvald Boasson Hagen i Team Sky.

Etter at Gabriel Rasch brøt kontrakten med sveitsiske IAM, valgte han å bli lagkamerat med Edvald Boasson Hagen i Team Sky. Det ser 36-åringen frem til.

– Det her blir helt rått. Jeg gleder meg veldig, sier «Gabba» til TV 2 Sporten.

– Viktig tilvekst
På Team Skys egen hjemmeside uttaler sportsdirektør Rod Ellingworth at han er glad for å få med Rasch på laget.

– Det er flott å få med Gabriel ombord. Ikke bare blir han en viktig tilvekst for oss før klassikerne, men holdningen og erfaringen hans vil bli en stor fordel for laget, sier Ellingworth på TeamSky.com.

Dermed får Edvald Boasson Hagen fortsette å sykle med en norsk lagkamerat, selv om Lars Petter Nordhaug forlater Sky etter sesongen.

Rudsbygdingen er glad for at han nå skal få sykle med Rasch kommende sesong.

– Det er godt å få enda en nordmann i laget, og jeg ser frem til det. Det har vært veldig bra med Lars Petter, og det er godt at de fortsatt vil ha med nordmenn, sier Boasson Hagen.

Les også: Gabriel Rasch blir lagkamerat med Boasson Hagen

– I god form
25-åringen innrømmer at han har hatt en finger med i spillet når det kom til Raschs inntreden i Sky, men vil ikke ta for mye av æren.

– Jeg har jo snakket litt med ledelsen, men det meste har han fikset selv, sier Boasson Hagen.

Kommende søndag går fellesstarten i VM i landeveissykling, og Boasson Hagen mener at det norske laget er godt forberedt.

– Vi har vært på samling i Nederland i en ukes tid snart, og vi har trent godt. Formen er bra, så jeg håper at det skal gå bra på søndag, sier han.