cathrine larsåsen (Foto: DR, © ps)
cathrine larsåsen (Foto: DR, © ps)

Derfor var Cathrine Larsåsen usikker før «Skal vi danse»

– Jeg gikk en runde med meg selv før jeg svarte ja

Stavhopper Cathrine Larsåsen er en av kjendisene som i år kjemper om seieren på parketten i «Skal vi danse».

Den kreative jenta driver ikke bare med idretten sin, hun maler også store malerier og har tidligere vært bikinimodell for solkjeden «Brun og Blid» og har posert for mannebladet Mann.

Les også: Cathrine Larsåsen: – Det første jeg så var rumpa hans

Angrer ingenting

Cathrine ser ut til å stortrives i den gjeve TV-konkurransen, men nå forteller hun til Dagbladet at hun trengte litt tid før hun takket ja til å bli med i programmet.

– Jeg gikk en runde med meg selv før jeg svarte ja til «Skal vi danse» fordi jeg visste at folk kom til å tenke sånn «gud, kan hun ikke bare holde seg til en ting». Selv om jeg driver med idrett har jeg et behov for å gjøre andre ting også, men idrettsfolk kan fort bli satt i bår. Jeg har aldri brydd meg om akkurat det, og har heller ikke lagt skjul på at jeg også har flere sider, forteller hun til avisen.

Videre forteller hun at poseringen for Mann er noe hun står for den dag i dag og angrer ikke på de sexy bildene.

– Jeg har aldri angret på det. Jeg har i grunnen ikke angret på noen ting. Jeg har sikkert gjort dumme ting på veien, men det har jeg lært meg utrolig mye av, sier 25-åringen.

Les også: Kristian Kjelling raser mot Brun og Blid

Lite klær

Stavhopperen, stilte i første program av «Skal vi danse» i en utfordrende gullkjole på danseparketten, og hadde ingen betenkeligheter med å ikle seg det dristige antrekket foran 600.000 TV-seere.

– Jeg er vant til å ha på meg lite tøy. Jeg har jo nesten mindre klær på meg når jeg konkurrerer, så jeg tenker ikke på at antrekkene blir for avslørende, sa Larsåsen til «God kveld Norge»

25-åringen er åpen om at hun er en «jålejente» som liker å vise seg fram i fine antrekk, men hun mener at «Skal vi danse»-antrekkene er utfordrende av helt andre årsaker.

– Dette er ikke å spille på sex. Dans handler om bevegelse og for at det skal se bra ut er det viktig å vise kroppen slik at dansen blir fremhevet. Man skal ikke overdrive det, men når man danser cha cha cha. må kjolene være små. Det er ingen som danser denne dansen i en stor kjole, fortalte hun.

Les også: Cathrine Larsåsen: – Dette er ikke å spille på sex