fc_football_fcfootball_sumo
fc_football_fcfootball_sumo

Se nytt FC Football: Se ananasbrusreklamen som overgår Rekdals pærebrusreklame

En naken Faustino Asprilla, en badende Davy Claude Angan og en Victor Anichebe som setter ny rekord i å si “You Know”.

Aston Villas nye belgiske spiss Christian Benteke har, etter bare noen uker i klubben, fått en slags kultstatus. Allerede begynner han å knive med Chuck Norris om hvem som har de beste vitsene. Ukens gjest, TV 2s kommentator Asbjørn Myhre kan også avsløre at Benteke er en mann som man gjerne bør ha med når man kjøper bruktbil.

Molde-spillerne Davy Claude Angan og Magnus Wolff Eikrem er stjernene i en ekstremt merkelig ananasbrusfilm, som er en mer enn verdig oppfølger til Kjetil Rekdals pærebrusreklame.

Tidligere Newcastle-spiss Faustino Asprilla viser fram veldig mye av seg selv i et glanset colombiansk magasin, og vi viser selvsagt frem bildene som har et tau i veien og de uten. (Tusen takk til Stig «Warnock» Hauge som tipset oss om dette, og hans “kjæreste” som er innom disse bladene jevnlig.)

Vi viser hvordan det var når FC Football endelig fikk arrangert et maskotløp, og vår reporter i England, Jonas Berg-Johnsen, gir deg et eksempel på hvordan det kan være å jobbe på pressekonferanser.

Les også: FC Football: Se Rekdals elleville pærebrus-reklame

I tillegg får du se bevis på at Steve Kean-forfølgelsen har spredd seg til andre kontinenter og André Villas Boas sitt nye turkise lykkearmbånd, så i sum blir det nok en gang 23 fjasete minutter om fotball.