Eldar
Eldar

Slik skal Eldar komme over den psykiske sperren

– Hvis det går bra første sving, kjører vi hele løpet fullt ut

Til tross for litt lunken tilbakemelding fra dommerne, har Eldar Vågan så langt i «Skal vi danse», klart å unngå danseduellen. Det satser han på at han gjør denne lørdagen også.

Kjører løpet ut

I kveld får vi se showmannen danse jive, og til tv2.no forteller han oppskriften på hvordan han skal unngå danseduellen.

– Jeg skal unngå duellen ved å gi 110 prosent. Jeg bruker samme teknikken som på billøp. Hvis det går bra første sving, så kjører vi hele løpet fullt ut. Da kommer man over den psykiske sperren, forteller han.

– Jeg var litt stolt, for jeg kunne et spark fra før av: et Riverdance-triks fra en forestilling vi hadde, men det var jo fullstendig feil. Så nå må jeg øve på å gjøre riktig spark.

Les også: Tar «Skal vi danse»-Egor utfordringen?

Blir litt flau

Til og med showmannen Eldar kan bli flau av å showe og overspille roller for mye.

– Jeg har følt meg litt flau når jeg har drevet å øvd på disse trinnene. Det skal jo overspilles og dansestilen er litt full gass. Det er bare å klemme til det. I likhet med alle store skuespillere, så er det jo veldig innøvd. Det skal bli shownummer av dette her, sier han til tv2.no.

Les også: Eldar Vågan: – Jeg klinte til Elena midt i planeten

Vant til å underholde

Plumbo-Lars har tidligere fortalt at det ble tårevått da Eldar danset cha cha på premieren, og han synes bare det er hyggelig rockeartisten ser på ham som et forbilde.

– Vi som er musikere, er vant til å spille i band foran mange mennesker, og vant til å underholde. Vi går ut på scenen og leverer et eller annet uansett.

Hva slags folk tror du stemmer på deg?

– Det er alle slag det. Det er vel stort sett folk som ser og hører da, sier han spøkefullt.

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside.

Følg «Skal vi danse» på Facebook