Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik  (Foto: Thomas Reisæter)
Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik (Foto: Thomas Reisæter)

Plumbo-Lars redd for å få blackout på dansegulvet igjen

– Det er en kunst å bevare fatningen, sier «Skal vi danse»-deltakeren.

Lars Erik Blokkhus fra Plumbo kom videre etter lørdagens «Skal vi danse», til tross for at danseopptredenen ikke var optimal.

– Jeg fikk litt blackout på dansegulvet. Jeg mistet fatning, holdning og så bannet jeg. Det er en kunst å bevare fatningen, det er lett å banne når man bommer på et steg, sier han til tv2.no.

Laveste poengsum

Lars Erik og dansepartneren Maria Sandvik danset tango til «Way Down In The Hole», og fikk litt kritikk av dommerne etterpå.

– Du gir gass og det er kult, men det gikk litt i stå her og der, sa «Skal vi danse»-dommer Karianne Stensen Gulliksen etter at Lars Erik var ferdig på parketten.

Dommerkvartetten belønnet ham med totalt 15 poeng, som var kveldens laveste dommerscore og syv poeng mindre enn hva Lillian Müller fikk.

– Jeg er motivert og veldig nervøs

Selv om alt ikke gikk etter planen sist lørdag, er allikevel Lars Erik motivert til å gjøre sitt beste i morgen, selv om han kjenner at nervene er til stede.

– Jeg er motivert og veldig nervøs. Jeg kan spille for 10.000 mennesker uten å være nervøs, men dette er utenfor komfortsonen min. Men jeg var vel kanskje litt nervøs de første gangene vi spilte også.

– Hva skal til for at du får en tier fra dommerne?

– Utmerket fotarbeid og en hel del andre danseuttrykk jeg ikke kjenner til. Jeg prøver og prøver og prøver, men konkurransen er mest for meg sjøl, sier Lars Erik som tidligere har bare danset «på lokalet og på diskoen klokka to på natta».

Han forteller videre at han er svært glad for å være med i «Skal vi danse».

– Det er veldig gøy, jeg lever i en boble med glitter og stas! Det er dessuten kult å vise en annen side av meg selv. Det har vært noen hektiske uker så langt, sier Lars Erik Blokhus.

643638

Se «Skal vi danse» på TV 2 lørdag klokken 19.30!

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside

Følg «Skal vi danse» på Facebook