rob stewart (Foto: Hahn Marechal Nebinger)
rob stewart (Foto: Hahn Marechal Nebinger)

Stewart og Pattinson gjenforent i hemmelighet

– Jeg tror de blir et par igjen, sier venner av «Twilight»-stjernene.

Siden den sjokkerende nyheten om at Kristen Stewart (22) var utro mot kjæresten Robert Pattinson (26) med regissøren Rupert Sanders kom ut, har spekulasjonene om en gjenforening mellom «Twilight»-paret vært mange. Nå skriver det amerikanske magasinet People at de to har gjenopptatt kontakten.

Les også: Kristen Stewart snakker for første gang etter utroskandalen

Møttes i LA

Ifølge magasinet møttes de to filmstjernene i Los Angeles forrige helg.

– Jeg tror de vil bli et par igjen, sier en venn av Pattinson til People.

Robert Pattinson ble fullstendig knust etter bruddet, og en kilde forteller at det ikke er lett for ham å takle utroskapen.

– Det er lettere sagt enn gjort og helt klart vanskeligere enn forventet, sier kilden til magasinet.

Les også: Kristen Stewart flytter inn med moren

Angrende synder

Selv om Stewart innrømmet å ha hatt en affære med Sanders, gjorde hun det klart at hun håpet at feiltrinnet ikke ville bety slutten på det tre år lange kjærlighetsforholdet til sin «Breaking Dawn»-motspiller.

– Jeg er veldig lei meg for det vonde og skuffelsen jeg har påført mine nære og alle dette har påvirket. Denne uforsiktige handlingen har satt på spill det viktigste i livet mitt, personen jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham, jeg er så lei meg, sa Stewart i en uttalelse.

Både Stewart og Pattinson har forsvunnet fra rampelyset etter at nyheten om skandalen kom ut, men ingen av dem har kommet med noen avklaring på om de to er kjærester eller ikke.

Les også: Nå flørter Rihanna og Robert Pattinson