Gruppejogg (Foto: Monkey Business Images)
Gruppejogg (Foto: Monkey Business Images)

Friskere medarbeidere

Jobbtrim med Sporty skaper trivsel og gir resultater.

Sporty bedrift er en morsom aktivitetskonkurranse for alle, uansett alder eller fysisk form. Resultatet er at det skapes sunne vaner, godt humør og en friskere arbeidsplass.

Trim og tjen poeng: Det handler om å registere det man gjør av aktivitet og tjene poeng. Bedriften deles inn i lag som rangeres etter hvem som har høyest poengsnitt.

Etappe
Etappe

Registreringen gjøres med den helt nye TV 2 Sporty appen eller på en personlig nettside, det er enkelt og motiverende. Med appen får man kart, sekundering og oppmuntrende meldinger på øret, samt en rekke andre morsomme funksjoner.

Etapper Jorden rundt: Hver måned er en etappe, som fullføres med å tjene 1000 poeng.

På nettsiden har du oversikt over hvordan deltakerne på ditt lag ligger an, og ikke minst hvordan ditt lag ligger an i konkurransen med de andre lagene.

For alle: Det unike med TV 2 Sporty er at man ikke trenger å være i god form for å være en verdifull lagkamerat. Det er like enkelt for en utrent å oppnå 1000 poeng som en topptrent fordi man får poeng etter hvilken form man er i.

Kart
Kart

I de fleste av våre medlemsbedrifter er det de som var minst aktive før vi kom inn i bildet, som troner på toppen av resultatlistene.

Personlig trener på telefonen: Den helt nye TV 2 Sporty app er det eneste fullverdige treningsappen på norsk. Her er det bare å velge aktivitet, trykke start og sette i gang. Når økten er ferdig lagre poengene inn på personlig profil og på laget.

Med TV 2 Sporty bedrift får alle medarbeiderne tilgang på TV 2 Sporty Premium, som har en rekke motiverende funksjoner.

Man kan velge mellom ulike motivatorerer, Dag Otto Lautritzen, Hedda Kise, Christina Vukicevic og Davy Wathne, som gir oppmundrende meldinger underveis og etter økten.

Du kan velge blant en rekke treningsprogrammer. Øktene legges inn i kalenderen, og det er bare å trykke start når de skal gjennomføres.

Med Sportybilde kan du dele de viktigste data på et bilde du tar underveis eller etter økten.

Og du kan beregne kroppens fysiske alder og oksygenopptak med kondisjonskalkulatoren.

Sportybilde
Sportybilde

Enkelt å komme i gang: Det er minimalt med organisering som skal til for å sette i gange med Sporty bedrift. Når vi har fått deltakerliste får alle ansatte informasjon og innlogging på mail. På hvert lag er det en lagleder som vi kommuniserer direkte med om praktiske spørsmål.

Konkurransen kan skreddersys etter bedriftens behov, og det er også mulig å lage konkurrane mellom flere bedrifter på toppen av den interne konkurransen.

Påmelding/informasjon: sportybedrift@tv2.no