Anders Jektvik i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Anders Jektvik i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Se Anders (29) synge seg videre i «Norske Talenter»

– Jeg fikk akkurat de tilbakemeldingene jeg ville ha.

Sistemann ut i kveldens «Norske Talenter» var Anders Jektvik (29) som spilte en vise for alle som sliter med å sove om natta. Dommerne lot seg imponere av den mørke røsten, og Mia Gundersen lot seg spesielt sjarmere av den egenkomponerte sangteksten.

– Dette var et veldig fint møte. Et fint møte med en poet. Dette likte jeg veldig godt. Hvor har du gjemt deg hele livet ditt? Du skulle absolutt vist dette mer enn hjemme på Hitra for å si det sånn. Men det er jo akkurat derfor du er her! sa hun etter 29-åringens audition.

Se opptredenen til Anders og dommernes tilbakemeldinger ovenfor!

– Det var fantastisk!

Etter at han har gått av scenen forteller Jektvik til tv2.no at han setter svært stor pris på dommernes kommentarer.

– Det var fantastisk! Det var akkurat tilbakemeldingene jeg ville ha, så det var sånn yes! Mia synes jeg er en poet! Det høres bra ut, smiler han.

Ifølge 29-åringen er det «forferdelig» å stå på scenen.

– Men samtidig elsker jeg det. Jeg er avhengig av det, sier han.

– Det er så mye som foregår i kroppen og hjernen på scenen. Det er egentlig fullstendig sammenbrudd. Men så må en prøve å kjøre på og late som ingenting, fortsetter trønderen.

Se alle «Norske Talenter»-opptredener så langt her!

Klarte ikke å la være å melde seg på

Jektvik lever av å spille musikk. Han forteller at han ikke klarte å motstå å melde seg på «Norske Talenter» da muligheten bød seg.

– Det tvinger seg fram, jeg klarer ikke å la det være. Jeg har et ønske om å promotere meg selv om artist. Og da er det jo veldig fristende å melde seg på, samtidig som det er skummelt.

Selv om det ikke er noe mål for 29-åringen å vinne talentkonkurransen, håper han at alle som hører ham setter pris på det.

– Vi får se hvor langt vi greier å dra det. Det som er viktig for meg er at jeg får til en bra opptreden hver gang. Og at jeg får til å lage en slags stemning i rommet. At de ikke synes jeg er kjedelig. Det er det viktigste, sier han i intervjuet du kan se nedenfor.

645257

Hvordan det går videre med Anders og de andre talentene kan du se fredager klokken 20.00 på TV 2. Les alt om deltakere og dommere på tv2.no/talenter.