Veronica og Anders, webhenvisning jpk 906 (Foto: TV 2)
Veronica og Anders, webhenvisning jpk 906 (Foto: TV 2)

Derfor trakk Veronica seg fra «Jakten på kjærligheten»

– Det var ikke på grunn av Anders.

I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» fikk vi se at Anders Braut Ueland bare fikk tre jenter på gårdsbesøk.

Før gårdsuken valgte nemlig Veronica Strømstad (28) fra Tønsberg å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten», ettersom at hun følte at det ble vanskelig å være seg selv foran kamera.

– Jeg følte at konseptet traff meg mindre og mindre. Jeg synes vi fikk retningslinjer for hva vi skulle si og hvordan vi skulle være. Jeg er ikke så god på å ikke bare være meg selv, og jeg følte jeg ikke ikke fikk være meg selv hundre prosent, sier Veronica til TV2.no.

Les også: Camilla ble mobbet i 17 år: – Ingen skal få knekke meg lenger

– Anders er egentlig min type gutt

Selv om hun trakk seg på grunn av settingen, så forteller at hun egentlig kunne tenkt seg å tilbringe mer tid med Jæren-bonden.

– Jeg hadde lyst til å tilbringe mer tid med Anders, for han er min type gutt. Jeg trakk meg definitivt ikke på grunn av ham, sier Veronica som hadde grublet på dette allerede da hun var på Norefjell.

– Jeg tenkte på å trekke meg da vi var på Norefjell også, men da Cathrine trakk seg så følte jeg at det ble feil å trekke meg da jeg også, særlig ettersom jeg var usikker. Det var vel et par-tre dager at jeg kom hjem og fikk tenkt meg om, at jeg trakk meg.

Se gratis videoklipp fra «Jakten» i TV 2 Play her!

– Jeg angrer ikke på at jeg var med

Veronica forteller at hun ikke angrer på valget.

– Jeg er en person som står på prinsippene mine, sier Veronica som likevel ikke angrer på at hun skrev brev i utgangspunktet.

– Jeg angrer absolutt ikke på at jeg var med på «Jakten på kjærligheten», for jeg hadde en kjempeopplevelse. Jeg overvant til og med høydeskrekken min! sier hun og ler.

Speeddaten med Veronica var en av de mer vellykkede speeddatene hos Anders, men selv om speeddaten gikk bra, fikk hun ikke følelser for bonden.

– Jeg rakk ikke å bli betatt av Anders, men jeg ville være igjen av nysgjerrighet. Jeg er ikke en jente som blir så fort betatt, man må ha mer tid sammen.

vero1
vero1

Les også: Slik har det gått med «Jakten»-bøndene Knut og Oddbjørn

Anders: – Synd det ble som det ble

Anders synes egentlig at Veronicas valg gjorde det lettere for ham.

– Jeg synes egentlig at det var like greit, jeg. Hun var skeptisk og det var mye frem og tilbake da vi var på Norefjell, så da slapp jeg at jeg skulle bli en «case» på gården også. Jeg merket at hun var utilpass. Hvis hun hadde fortsatt å være slik på gården og ikke takle kamera og sånn, så er det altså like greit. I tillegg fikk jeg en jente mindre å tenke på, og heller konsentrere meg om de tre som faktisk var med videre, sier Anders til TV2.no.

Han synes det er hyggelig at Veronica sier at det ikke var på grunn av ham at hun trakk seg.

– Hun var jo ei veldig grei jente som jeg gjerne kunne blitt bedre kjent med, men når man er med på et TV-program som dette, så må man ta det for hva det er og være med på det. Synd det ble som det ble, men når det ble slik, så er det altså like greit.

Siste sjanse: Vinn kjærlighetshelg der «Jakten på kjærligheten» er spilt inn

Veronica er fortsatt singel

Veronica sendte brev til Anders i utgangspunktet fordi det var noe som sa henne at gutten var bra.

vero2
vero2

– Han virket voksen og stabil, og hadde selvtillit og livsgnist. Det som var avgjørende var at han ville ha ei jente med bein i nesa, og det er det altfor få gutter som ønsker seg. Veldig mange er kun opptatt av utseendet, og det er virkelig ikke en tiltrekkende egenskap hos en gutt.

Likevel ble hun ganske overrasket over at hun sendte brev til ham.

– Jeg er ikke typen til å søke etter oppmerksomhet i utgangspunktet, sier hun og forteller at hun fortsatt er singel.

Men oppmerksomhet har hun fått. Veronica forteller at hun har fått masse tilbakemeldinger både på mobil og på Facebook. Så mye at det faktisk ble for mye.

– Jeg måtte sperre mobilnummeret mitt til slutt, sier hun og understreker at å sende melding på mobil eller Facebook ikke er veien å gå for å sjekke denne dama opp.

– Hvis det er på den måten man tar kontakt på, så er det ikke noe interessant, sier hun og ler.

Få Marthes eksklusive «Jakten»-bilder og nyheter på Facebook

Marthe: – Kan ikke styre folk og følelser

Programleder Marthe Sveberg Bjørstad synes det er synd når folk trekker seg underveis i programmet.

– I et program som «Jakten på kjærligheten» jobber vi daglig med noe av det mest uforutsette som finnes, nemlig følelser. Dette er en del av virkeligheten og at noen av forskjellige årsaker ikke lenger ønsker å være en del av prosessen må vi takle. Det er synd for bonden sin del, og for de frierne som kunne vært der i stedet. Men folk og følelser er ting vi ikke kan styre, og for Anders sin del er det bra at han kan konsentrere kjærlighetsjakta om de tre flotte jentene som kommer til gården. Det viktigste er at han ender opp med én kjæreste til slutt, og det krysser vi fingre for at han gjør, sier Marthe.

Hun sier at produksjonen ikke prøver å pynte på virkeligheten.

– Vi ser ingen grunn til å dekke over dette, og er det noe jeg tror seere setter pris på så er det ærlighet.

Se Veronica og Anders sin speeddate:

639629

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokken 20.00!