bakke sint
bakke sint

Bakke: – Er irritert på en del som ikke gjør som de får beskjed om

Sogndal-kapteinen var svært frustrert etter tapet mot Fredrikstad.

Sogndal tapte søndag kveld borte mot Fredrikstad. Sogndølene kunne med seier sikre seg en luke på fem poeng ned til nedrykksplass. I stedet tapte de, og havnet dermed under streken sammen med tabelljumbo Stabæk.

– Er en del som ikke gjør som de får beskjed om
Lagets kaptein Eirik Bakke ble byttet ut i andre omgang, og viste tydelig at han ikke var fornøyd med tingenes tilstand. Etter kampen innrømmet han at han var langt ifra fornøyd med hva hans eget lag presterte.

– Jeg var irritert på meg selv, og på mine egne spillere. Vi er midt i nedrykksstriden og da må vi stå opp som menn og gi litt mer. Vi slipper inn alt for enkle mål i dag, og fortsetter vi på denne måten blir det nedrykk, sier han.

Den tidligere Leeds-proffen legger ikke skjul på at han selv og de andre spillerne må skjerpe seg om saftkokerne skal ha noe håp om å spille i Tippeligaen neste sesong.

– Jeg er ikke irritert fordi jeg ble tatt av. Jeg er irritert fordi det er en del spillere utpå der som ikke gjør som de får beskjed om. Nå må vi sette større krav til hverandre, og stå sammen resten av sesongen, sier han.

bakkesint2
bakkesint2

– Fikk som fortjent
Sogndal kom best i gang i plankebyen søndag da Ulrik Flo banket ballen i mål for gjestene. Men etter scoringen tok Fredrikstad over kampen, og Bakke har ingenting å si på at alle poengene til slutt ble igjen i Fredrikstad.

– Vi viser ikke nok til å vinne kampen, så vi får som fortjent. Fredrikstad var bedre enn oss, og vi slipper i tillegg inn noen juniormål. Dette er ikke godt nok, så nå må vi ned i kjelleren og lade opp til neste kamp mot Tromsø. Da må det smelle mer, sier han.

– Må ha tre eller fire seirer
Til tross for søndagens sure tap tror likevel Bakke at ting kan snu for Sogndølingene.

– Vi har fem hjemmekamper og tre bortekamper igjen. Jeg tror vi må vinne tre eller fire av de.

– Hvor stor er sjansen for det?

– Nei akkurat nå er den ikke så stor, men i fotball snur ting fort. Vi skal bite godt ifra oss, men det vi viste utpå her i dag er ikke godt nok til å holde seg i Tippeligaen, avslutter han.