Marouane Fellaini (Foto: Clint Hughes/Pa Photos)
Marouane Fellaini (Foto: Clint Hughes/Pa Photos)

Sjekk søndagens fotballrykter: Chelsea og Manchester United kjemper om Fellaini

London-klubben vil bla opp 275 millioner kroner for belgieren og Liverpool på jakt etter ny playmaker. Få med deg ryktebørsen her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Marouane Fellaini senket Manchester United omtrent på egen hånd i første serierunde. Nå skriver the Mirror at de røde djevlene følger nøye med på situasjonen til spilleren som har uttalt at han bare vil være en sesong til i Everton.

De får likevel ikke belgieren uten kamp, melder Mail on Sunday. Chelsea står klar med 275 millioner kroner, og vil prøve å lokke Everton til å selge 24-åringen.

Les også: Mancini om Balotellis laseroperasjon: – Mario kan se alt

I går var Manchester City linket til Barca-talentet Gerard Deulofeu, men om Daily and Sunday Express har rett vil de få konkurranse av Chelsea.

Det er ikke bare supporterne til Liverpool som er misfornøyd med Liverpools overgangspolitikk. Nå tar Jonjo Shelvey bladet fra munnen og sier til talkSPORT at spillerne var skuffet over at det ikke ble hentet en erstatter for Andy Carroll.

Les også: Her får Ferguson vite at han har vunnet sin 600. ligakamp for United

Joao Moutinho var nær en overgang til Tottenham i sommer, men the Mirror skriver nå at London-klubben ikke lenger er villig til å investere like mye penger i portugiseren, om de skulle bestemme seg for å prøve å kjøpe han igjen.

Martin Harnik og Østerrike
  kan meget vel ta alle poengene på Aviva Stadium i kveld (Foto: Kerstin
  Joensson/Ap)
Martin Harnik og Østerrike kan meget vel ta alle poengene på Aviva Stadium i kveld (Foto: Kerstin Joensson/Ap)
Stockports 17 år gamle forsvarstalent, Kyle Brownhill, følges tett av en rekke klubber. SkySports skriver at Wigan, Blackburn, Leeds og Nottinham speider spilleren.

Italia er kjent for stabilt og godt forsvarsspill og nå ønsker Manchester United å styrke sine forsvarsrekker. Tuttomercato melder at den engelske klubben følger nøye med på Andrea Rannochia fra Inter og Angelo Ogbonna fra Torino.

Ifølge flere kilder skal Liverpool være interessert i VfB Stuttgarts 25 år gamle midtbanespiller Martin Harnik. Østerrikeren scoret 17 mål på 38 kamper forrige sesong.

Øvrige europeiske rykter:

Boudewijn Zenden (Foto: JON SUPER/Ap)
Boudewijn Zenden (Foto: JON SUPER/Ap)

Boudewijn Zenden (36) prøvespiller for tiden med Bayern Leverkusen. Nederlenderen med fortid i flere engelske klubber håper å sikre seg en kontrakt ut sesongen, skriver insidefutbol.

Både Liverpool og Manchester City har blitt linket til Barcelonas Cristian Tello, men nå melder Daily and Sunday Express at han er klar for å signere en ny kontrakt med moderklubben.

Les også: Messi sikret ny Barcelona-seier - Real Madrid tapte igjen

Ifølge Davide Santons agent ønsker forsvarsspilleren seg tilbake til Italia, og Roma skal være særlig interessant for Newcastle-spilleren skriver Forza Italia.

Tidligere Manchester United- og Arsenal-spiller Mikael Silvestre er på vei til Indisk fotball. 35-åringen avslører til sport360.com at han på det nærmeste er klar for Dodsal FC.

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene