FCK snudde til seier

FC København seiret i generalprøven før møtet med Molde i europaligaen. Regjerende seriemester Nordsjælland ble slått 2-1 i den danske superligaen.

Nordsjælland ledet 1-0 ved pause etter et selvmål av Kim Christensen, men FCK snudde kampen i annen omgang.

Igor Vetkokele utlignet for vertene snaut 20 minutter før full tid. Kort tid senere satte Andreas Cornelius inn seiersmålet for FCK.

Verken Mustafa «Mos» Abdellaoue eller Christian Grindheim var med i FCK-troppen.

FCK og Molde møtes i den første gruppespillkampen i europaligaen i Parken torsdag. Molde slo Haugesund 1-0 i eliteserien lørdag. Stuttgart og Steaua Bucuresti er også med i gruppen.

Silkeborg slo Sønderjyske 2-0 på bortebane. Begge målene kom i sluttminuttene av kampen. Håkon Opdal var ubenyttet reserve for Sønderjyske. (©NTB)s