Linni Meister og Calle Sterner  (Foto: Thomas Reisæter)
Linni Meister og Calle Sterner (Foto: Thomas Reisæter)

– Jeg visste at du hadde dyriske urkrefter i deg!

Linni Meister danset seg til 33 poeng i «Skal vi danse».

«Skal vi danse» er i gang for andre gang denne høsten, og i kveld får vi vite hvilket dansepar som blir det første som ryker ut av konkurransen.

Kveldens tema var «lidenskapelig aften», og de 11 dansepar viste sine lidenskapelige sider gjennom dansen.

Følg oss backstage på «Skal vi danse» her!

Nedenfor kan du se hva som skjedde i sendingens første del, hvilke par som danset til hva, hva dommerne mente, og hvordan du stemmer på din favoritt.

Cathrine Larsåsen og Tom-Erik Nilsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Cathrine Larsåsen og Tom-Erik Nilsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Cathrine Larsåsen og Tom-Erik Nilsen Danset tango til «Liebertango». Tor Fløysvik: Dette er vakkert, sensuelt og jeg liker uttrykket ditt. Men det er for mange fotarbeidfeil. Dommerne gir 29 poeng.

Danset tango til «Liebertango».

Tor Fløysvik: Dette er vakkert, sensuelt og jeg liker uttrykket ditt. Men det er for mange fotarbeidfeil.

Dommerne gir 29 poeng.

Lasse Ottesen og Olga Divakova (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Lasse Ottesen og Olga Divakova (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Lasse Ottesen og Olga Divakova Danset paso doble til «La Corrida Lasse». Christer Tornell: Å ta frem skuespilleren i seg selv er ikke alltid like lett, men jeg syns du klarte det til tider ganske bra. Jeg skulle ønske at du var enda mer skremmende, men du er absolutt på god vei. Dommerne gir 24 poeng.

Danset paso doble til «La Corrida Lasse».

Christer Tornell: Å ta frem skuespilleren i seg selv er ikke alltid like lett, men jeg syns du klarte det til tider ganske bra. Jeg skulle ønske at du var enda mer skremmende, men du er absolutt på god vei.

Dommerne gir 24 poeng.

Eldar Vågan og Elena Bokoreva Wiulsrud (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Eldar Vågan og Elena Bokoreva Wiulsrud (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Eldar Vågan og Elena Bokoreva Wiulsrud Danset tango til «Red Right Hand». Karianne Stensen Gulliksen: Ingen tvil om at du er en ekte entertainer. Dette var en skikkelig bra tango. Bruken av beina var skikkelig bra! Dommerne gir 24 poeng.

Danset tango til «Red Right Hand».

Karianne Stensen Gulliksen: Ingen tvil om at du er en ekte entertainer. Dette var en skikkelig bra tango. Bruken av beina var skikkelig bra!

Dommerne gir 24 poeng.

Marit Mikkelsplass (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Marit Mikkelsplass (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Marit Mikkelsplass og Lars Alexander Wiulsrud Danset paso doble til «El Pico». Trine Dehli Cleve: Du har veldig fine dansebevegelser og du er veldig balansert i det du gjør, men det er fortsatt stivt i ryggen. Du blir hengende litt etter. Ikke vær flink pike hele tiden. Dommerne gir 19 poeng.

Danset paso doble til «El Pico».

Trine Dehli Cleve: Du har veldig fine dansebevegelser og du er veldig balansert i det du gjør, men det er fortsatt stivt i ryggen. Du blir hengende litt etter. Ikke vær flink pike hele tiden.

Dommerne gir 19 poeng.

Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Lars Erik Blokkhus og Maria Sandvik Danset tango til «Way Down In The Hole». Karianne Stensen Gulliksen: Du gir gass – og det er kult – men det gikk litt i stå her og der. Det ble litt rotete, men du gir gass, og det er bra. Dommerne gir 15 poeng.

Danset tango til «Way Down In The Hole».

Karianne Stensen Gulliksen: Du gir gass – og det er kult – men det gikk litt i stå her og der. Det ble litt rotete, men du gir gass, og det er bra.

Dommerne gir 15 poeng.

Linni og Calle (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Linni og Calle (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Linni Meister og Calle Sterner Danset paso doble til «El Secondo». Christer Tornell: Jeg visste at du hadde dyriske urkrafter i deg. Her var det mye fine posisjoner, nesten sånn at du ble for mye for deg selv til tider. Dommerne gir 33 poeng.

Danset paso doble til «El Secondo».

Christer Tornell: Jeg visste at du hadde dyriske urkrafter i deg. Her var det mye fine posisjoner, nesten sånn at du ble for mye for deg selv til tider.

Dommerne gir 33 poeng.

Hanne Sørvaag og Egor Filipenko (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Hanne Sørvaag og Egor Filipenko (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Hanne Sørvaag og Egor Filipenko Danset tango til «They». Tor Fløysvik: Dette her er vilt, rått og vakkert. Herlig fotarbeid, veldig fine bevegelser, og du responderer på det Egor gjør. Jeg blir trigget av denne tangoen. Dommerne gir 35 poeng.

Danset tango til «They».

Tor Fløysvik: Dette her er vilt, rått og vakkert. Herlig fotarbeid, veldig fine bevegelser, og du responderer på det Egor gjør. Jeg blir trigget av denne tangoen.

Dommerne gir 35 poeng.

Ben Adams og Tone Jacobsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Ben Adams og Tone Jacobsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Ben Adams og Tone Jacobsen Danset tango til «Killer». Christer Tornell: Jeg elsket dramatikken! Dommerne gir 31 poeng.

Danset tango til «Killer».

Christer Tornell: Jeg elsket dramatikken!

Dommerne gir 31 poeng.

Lillian Muller og Glenn Jørgen Sandaker (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Lillian Muller og Glenn Jørgen Sandaker (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Lillian Müller og Glenn Jørgen Sandaker Danset paso til «Para Dos». Trine Dehli Cleve: Du var veldig alvorlig. Du smilte ikke før du lå over knærne til Glenn Jørgen. Jeg syns du har gjort fremgang siden forrige uke, men du deler ikke så mye med oss – du er veldig mye inni deg selv. Del det med oss! Dommerne gir 23 poeng.

Danset paso til «Para Dos».

Trine Dehli Cleve: Du var veldig alvorlig. Du smilte ikke før du lå over knærne til Glenn Jørgen. Jeg syns du har gjort fremgang siden forrige uke, men du deler ikke så mye med oss – du er veldig mye inni deg selv. Del det med oss!

Dommerne gir 23 poeng.

Stein Johan Grieg Halvorsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Stein Johan Grieg Halvorsen (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Stein Johan Grieg Halvorsen og Marianne Sandaker Danset tango til «Somebody That I Used To Know». Tor Fløysvik: Attituden din i starten er enorm. Etter hvert danser du med alle kroppsdeler, og så tar du det bra inn. Det blir litt mye rot. Få litt mer orden på kroppen din. Dommerne gir 25 poeng.

Danset tango til «Somebody That I Used To Know».

Tor Fløysvik: Attituden din i starten er enorm. Etter hvert danser du med alle kroppsdeler, og så tar du det bra inn. Det blir litt mye rot. Få litt mer orden på kroppen din.

Dommerne gir 25 poeng.

vebjørn Sand (Foto: Bjørgli&Bergersen)
vebjørn Sand (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Vebjørn Sand og Nadya Khamitskaya Danser paso doble til «Trumpet Fiesta» Christer Tornell: Starten og avslutningen din er helt fantastisk, og du bruker en motvekt som er uvanlig i forhold til din partner. Men stort sett er du en sterk matador. Dommerne gir 29 poeng.

Danser paso doble til «Trumpet Fiesta»

Christer Tornell: Starten og avslutningen din er helt fantastisk, og du bruker en motvekt som er uvanlig i forhold til din partner. Men stort sett er du en sterk matador.

Dommerne gir 29 poeng.

Om avstemmingen:

Avstemmingen foregår via sms og telefon. Hvis ikke du stemmer fra din egen telefon anbefaler vi at du har samtykke fra den som betaler regningen før du stemmer. Avstemmingen følger programmet, se programmet for start / stopp. Avstemmingen er åpen for enkelt personer, ikke for bedrifter/ etater.

Se «Skal vi danse» på TV 2 lørdag klokken 19.30!

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside

Følg «Skal vi danse» på Facebook