Gabriel Agbonlahor og Aston Villa har fått en tung start. Nå har den belgiske landslagsspissen Christan Benteke ankommet Villa Park, og vi tror klatringen begynner med seier over Swansea i dag.  (Foto: SIMON DAWSON/Ap)
Gabriel Agbonlahor og Aston Villa har fått en tung start. Nå har den belgiske landslagsspissen Christan Benteke ankommet Villa Park, og vi tror klatringen begynner med seier over Swansea i dag. (Foto: SIMON DAWSON/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Premier League spilles på oddsen lørdag

Et forsterket Villa får tillit mot Laudrups elever

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

47. Aston Villa - Swansea H: 2,25 U: 2,95 B: 2,75

Innleveringsfrist: 15:55

Få gratis kortleser her!

47. Aston Villa - Swansea H: 2,25 U: 2,95 B: 2,75

Engelsk Premier League. Ett poeng per spilte kamp er målet for å unngå nedrykk, og med seier her vil Aston Villa har fire poeng etter fire spilte. Etter tapene for West Ham og Everton fikk gjestene en opptur med 1-1 i Newcastle. Den belgiske landslagsspissen Christian Benteke får sin debut her. Gabriel Agbonlahor (a) var tilbake sist. Richard Dunne (f) og Marc Albrighton (mb) trøbler stadig med skader. Swansea står med 2-1-0 og 10-2 i målscore. Etter overlegne seirer over Queens Park Rangers og West Ham måtte de ta til takke med 2-2 hjemme mot Sunderland. Neil Taylors (f) sesong er over etter ankelbruddet i forrige kamp. Her soner i tillegg Chico Flores (f). Kyle Bartley (f) og Garry Monk (f) er begge stadig skadet, og ikke alternativer i Michael Laudrups forsvar. For øvrig blir det sannsynligvis få endringer. Gjestene vant 2-0 her januar. I ettermiddag er Aston Villa forsterket fremover, mens Swansea er svekket i forsvar. Det er mange objekter på en lørdag som i dag, men det er slett ikke ensbetydende at godbitene står i kø, og 2,25 for H på Villa Park ser ut til å være blant dagens bedre tilbud fra Norsk Tipping.