vebjørn til nett (Foto: DR, © ps)
vebjørn til nett (Foto: DR, © ps)

Vebjørn Sand: – Jeg ville bare vekk fra dansegulvet

Kunstneren er redd for å oppleve den samme «livssmerten» under kveldens sending.

«Skal vi danse»-aktuelle Vebjørn Sand imponerte dommerne med sin engelske vals forrige lørdag og endte på en førsteplass.

Nå innrømmer kunstneren at han frykter at alt kan gå galt under kveldens sending.

Les også:Nå melder kjendisene seg til «Skal vi danse»-deltagelse

Redd for å «gå på trynet»

vebjørn2 (Foto: DR, © ps)
vebjørn2 (Foto: DR, © ps)

I et intervju med Dagbladet magasinet avslører Sand at han opplevde «livssmerten som stakk hodet frem igjen» før «Skal vi danse»-premieren forrige lørdag.

– Noe i psyken min ville flykte. På generalprøven ville jeg bare vekk. Like før jeg gikk på, kom frykten og de destruktive tankene. Jeg klarte ikke å konsentrere meg, sier 46-åringen til magasinet.

Frykten for å oppleve en «blackout» og glemme alle dansetrinnene forblir ved kunstneren.

– Akkurat nå er de dansetrinnene så utrolig viktige for meg. Jeg er redd for å glemme, og for å gå på trynet, innrømmer Sand til avisen.

Les også:Vebjørn Sand får kiropraktorhjelp

Vil bli bedre

Til tross for at kunstneren sikret seg premierens førsteplass, finnes det mange «store og dype hull» i danseprestasjonen,

– Jeg danset tvungent, stresset og overdrevent. Jeg skal være behersket i meg selv, og gjøre bevegelsene med en selvfølgelighet, og det var de ikke i dag. Så jeg føler det er noen nervetråder og yre følelser rundt i kroppen, og det er også en god følelse for det gir en dimensjon av å være i verden og i livet. Jeg lever nå, og det er snakk om å gripe dette nuet, sier Vebjørn til TV 2.

Se «Skal vi danse» på TV 2 lørdag klokken 19.30!

Les også:– Disse er klare for «Skal vi danse»