sonnerparet
sonnerparet

Slutt for «Sønner av Norge»-paret

– William han er fortsatt en prins i mine øyne.

I forrige sesong av «Sønner av Norge» fulgte vi spent med da William Bardahl Manchester fra Seattle fant tonen med trønderjenta Mari Nervik.

Etter mye språkkluss og nervøsitet, smeltet Mari hjertet til William i Seattle, og de to var et par helt frem til nå i høst.

– Det ble for problematisk å få det til å fungere mellom oss. Han var veldig mye på sjøen, så da ble det jo enda vanskeligere med avstanden. Det ble vanskelig å få til et forhold av dette, sier Mari til TV2.no.

Les også: Slik skriver du brev til norskamerikanerne

– William er fortsatt en prins

William er fisker i Alaska, og dette krever mye av hans tid. Likevel var Mari veldig innstilt på å få forholdet til å fungere.

sonnerkyss
sonnerkyss

– Jeg tenkte jo at det bare måtte fungere mellom oss selv om det var langt unna. Jeg trodde at kjærligheten ville seire, men det skal en del til for å få det til å fungere og det blir veldig mye prioritering for begge parter. Vi gjorde så godt vi kunne, fortsetter hun.

Selv om det er slutt, så har de fortsatt sporadisk kontakt og hører hvordan det står til med personen de falt pladask for under TV-innspillingen.

– Vi er fortsatt glade i hverandre, og han er fortsatt en prins i mine øyne. Så det er ingen sure miner eller dårlig stemning, sier Mari som ikke har ny kjæreste i dag.

– Jeg tenker ikke så mye på det, så jeg har ikke noe på gang. Jeg har funnet ut hva jeg vil gjøre framover, og jeg har mange planer og slapper av med det. Jeg er i ro med meg selv. Mannen får bare dukke opp når det skjer, sier Mari som nå drømmer om å studere til å bli sykepleier.

Se høydepunktene fra «Sønner av Norge» på TV 2 Play her!

– Jeg angrer ikke et sekund

Både William og Mari dro flere ganger over Atlanteren for å besøke hverandre og Mari har bare positive opplevelser med å være med i «Sønner av Norge».

sonnerdate
sonnerdate

– Jeg angrer ikke et sekund på at jeg har vært med på «Sønner av Norge». Det har bare kommet positive ting ut av det. Jeg har fått masse erfaring, og opplevd mange ting jeg aldri ville ha vært foruten. Jeg har lært mye om en ny kultur og jeg har fått venner for livet, sier Mari som blant annet har fått en veldig god venninne i Andrews beiler, Anna Nordby.

– Det har ikke vært noe som har vært negativt. Men flaut har det til tider vært, tro meg. Men det får bare være, sier hun og ler.

– Ikke vær nervøs, det blir bare gøy!

Hun oppfordrer de som er usikre på om de tør å sende brev til våre nye norskamerikanere, om å hoppe i det.

– Bare gjør det! Det er ikke noe å tenke på. Når det kommer til brevet så tror jeg at det er viktig at du skriver rett fra hjertet. Det er viktig å være ærlig når du skriver brevet. Ikke vær nervøs, det blir bare gøy, sier Mari.

Har du lyst til å finne kjærligheten? Sjekk ut årets norskamerikanere i «Sønner av Norge», og send inn brev til din favoritt her.

William finner oldefars hus i Sex-butikk:

Se William og Mari etter siste valg:

597540