NaaDineMaal_1010x565
NaaDineMaal_1010x565

Nå dine mål

Raskere, sterkere eller ned i vekt? Sporty har verktøyene for at du lykkes!

Motivasjon: Jorden rundt inspirerer deg til å trene jevnlig, på det nivået du ønsker. Spillet gjør at du samler medaljer og er med i trekning av premier.

Sosialt: I Sporty kan du danne grupper sammen med venner og kolleger. Her kan dere sammenligne trening og konkurrere uthøytidlig om å komme i mål på etappene og samle medaljer. Dere kan også laste opp bilder og dokumenter i gruppene.

Treningsprogrammer: Ønsker du å bli bedre til å løpe, sykle eller bli mer kapabel i skisporet kan du velge mellom treningsprogrammer tilpasset ditt ambisjonsnivå. Og ønsker du bare å komme i bedre form, enten ute eller på treningssenter, finnes det egne programmer for det.

Din treningskalender: I Sporty har du en egen treningskalender, med full oversikt over hva du har trent og hva du skal trene - enten du planlegger selv eller velger et av de mange treningsprogrammene.

Mobil app: Med Sporty-appen får du dokumentert treningsturen din. Trykk start når du legger ut på tur, og når du er ferdig får du oversikt over lengde, tid og tempo, samt visning av ruten på kart. Underveis får du sekundering på øret på norsk på antall kilometer, tid og tempo. All trening du tracker med appen går rett inn i i kalenderen din på nett.

Din vektdagbok: Har du et mål om å gå ned i vekt kan du kontrollere inntaket med vektdagboken, der du også kan ta direkte kontakt med en lege og en klinisk ernæringsfysiolog for gode råd.

Eksperter: I Sporty har du tilgang til noen av Norges beste eksperter på løping, sykling og langrenn. I forumet får du også hjelp av lege og fysioterapeut i forhold til skader. Har du spørsmål om sunt kosthold og annen type trening får du også svar på det av vårt ekspertkorps.

Utstyr: I Sportybutikken får du spesialtilbud på treningsklær og utstyr.