JordenRundt_1010x565
JordenRundt_1010x565

Trim deg jorden rundt

Det er moro, det er enkelt og det er for alle. Og du kan vinne en reise til 20.000 kroner.

Enkelt: Hver måned er en etappe. Alle typer trimaktiviteter, som for eksempel gåturer, ballspill, løping eller styrketrening, bringer deg fremover på reisen.

Når du har trimmet er det enkelt å legge inn det du har trent på din personlige nettside.

Bruker du TV 2 Sporty Mobilapp når du går, løper, sykler, eller tar en skitur, legger øktene seg automatisk inn på din personlige nettside.

Jorda rundt-etappe
Jorda rundt-etappe

For alle: Du bestemmer selv nivå, noe som gjør det enkelt oppnåelig å komme seg i mål på alle etappene – selv om du er i dårlig form. Alt som skal til er jevnlig trim – tilpasset din form og utgangspunkt.

Bli belønnet: Når du kommer i mål på en etappe får du en medalje på din personlige nettside. For hver tredje medalje du klarer får, du en egen utmerkelse. Og klarer du tolv får du den store medaljen «Jorden rundt».

Men det stopper ikke der. Hvert kontinent har tre etapper. Klarer du disse får du en egen kontinentmedalje, og muligheten til å vinne en reise levert av Apollo med en verdig på 20.000 kroner.

Vinn premier: Alle som kommer i mål på etappen er med i trekning av et gavekort på treningsklær fra Craft verdt 2500 kroner. I tillegg kan du vinne tekniske t-skjorter med TV 2 Sporty-logo.

Klarer du et kontinent kan du vinne et gavekort på 20.000 kroner fra Apollo Reiser. Gavekortet kan brukes på alle Apollos destinasjoner, og du bestemmer selv om du vil ha med deg en venn på turen.

I tillegg får du som medlem i Sporty dette:

  • Egen treningskalender
  • Treningsprogrammer tilpasset din form og dine favorittaktiviteter
  • Vektdagbok med eksperter du kan spørre om råd
  • Forum med eksperter på sykkel, løping, langrenn, styrketrening, helse og kosthold.
  • Grupper der du kan trimme jorden rundt med dine venner

Jordenrundt
Jordenrundt