janthomas
janthomas

Carina Dahl mener Jan Thomas er en uproff drittsekk

Kjendisstylisten mener artisten så ut som en hore på «God kveld Norge»-festen.

Jan Thomas må tåle ris og ros for spalten «Motepolitiet» i Se og Hør.

Kjendisstylisten slakter singelaktuelle Carina Dahl i denne ukens blad for antrekket hun bar på God kveld Norges 15 årsjubileum forrige fredag. Dahl svarte med et rasende innlegg på sin blogg.

Mener Carina så ut som en hore

Ja, jeg hadde sagt at hun skulle prøve å være mer vågal, men at hun ikke skulle kle seg som en hore. Jeg sa ikke at hun var en hore.

Og da så Jan Thomas rødt.

– Nei, vet du hva, faen heller! Denne gangen her skal jeg si ifra. Jeg er alltid så snill, jeg skal alltid være denne hyggelige og diplomatiske personen som alltid skal forsvare det jeg sier. Og så tenkte jeg at denne gangen skal jeg si det akkurat sånn som det er, sier Jan Thomas til «God kveld Norge».

– Ja, jeg hadde sagt at hun skulle prøve å være mer vågal, men at hun ikke skulle kle seg som en hore. Jeg sa ikke at hun var en hore. Er det noe hun jobber med, så er det ubevisst til meg, det har ikke jeg greie på i det hele tatt, legger han til.

Carina Dahl føler seg mobbet

Artist og «Tigerstaden»-aktuelle Carina Dahl, blir sint på uttalelsen.

– Det krevde ganske mye mot å ta på seg det her, men jeg følte meg fin, jeg. Det synes jeg nå også. Det er ikke alle som kan gå sånn, eller som tør å gå sånn. Og det skal jeg ha kred for.

Hun føler seg hengt ut.

– Det er jo mobbing på et høyt nivå når du sier at noen kler seg som en hore. Nå vet ikke jeg hvordan man kler seg når man er prostituert, men dette er mobbing på et høyt nivå og jeg tror veldig mange satte kaffen i halsen av den uttalelsen der.

LES OGSÅ: «Tigerstaden»-Carina raser mot selvmotsigende Jan Thomas

Carina: – Jan Thomas er en uproff drittsekk

Jan Thomas på sin side lar det ikke bli med det.

Han mener Carina bommet helt på antrekket, styling og make up på festen.

Jeg hadde paparazzier sovende i hagen, at Christoffer gikk på skolen da vi ble gift, jeg har vært Fanthomas ... Skulle jeg tatt meg nær av alle som skulle synse og mene? Plastic fantastic, kjøper seg designerbarn – er det ikke det ene så er det det andre.

– Det er jo verdens eldste yrke. Og hvis man ikke tar det bokstavelig, men det antrekket, det håret og den kjolen ... Det er sånn prosituerte og horer kan kle seg. Det finnes jo blant annet luksuriøse og glamorøse prostituerte, og så finnes det dem som ser tacky og billige ut. Sistnevnte var Carinas antrekk, sier Jan Thomas.

– Når Jan Thomas bruker ordet hore om meg vil jeg si at han er en uproff drittsekk. Han burde se seg i speilet selv før han sier noe.

– Vet du hva, kom deg ut av businessen

Stylisten og TV-programlederen på sin side vil ikke høre snakk om mobbing eller at uttalelsen er for krass.

– Vet du hva, kom deg ut av businessen, hvis det er det du føler. Nå skal ikke jeg sitte å gjøre alt om meg, men kom igjen da: Jeg hadde paparazzier sovende i hagen, at Christoffer gikk på skolen da vi ble gift, jeg har vært Fanthomas ... Skulle jeg tatt meg nær av alle som skulle synse og mene? Plastic fantastic, kjøper seg designerbarn – er det ikke det ene så er det det andre. Hvis jeg ikke liker det så må jeg se å komme meg ut av businessen. Jeg har valgt denne businessen, Carina har valgt denne businessen. Og hvis det er dette hun ønsker å gjøre så må hun tåle å få kritikk. Denne gangen var det på et antrekk. Tenk deg om hun er heldig nok til å få komme ut med en eneste hit, eller en plate, og få terningkast en hvor noen kritiserer arbeidet hennes, sier Jan Thomas, og avslutter:

– Ta dette rådet fra meg, Carina. Så lenge folk snakker om deg, så lenge folk bryr seg og ikke er likegyldige, så bør du takke din gode gud!

LES OGSÅ: Jan Thomas: – Hun kler seg som en hore