zucc (Foto: AP)
zucc (Foto: AP)

Zuccarello mister Thoresen-møte: – Vet ikke hvor lenge jeg er ute

En skadet Mats Zuccarello Aasen tror Patrick Thoresen er glad for å slippe å møte sin landsmann i KHL-duellen i Magnitogorsk lørdag.

Allerede i andre serierunde mot Automobilist skled Mats Zuccarello Aasen av isen med smerter.

24-åringen måtte stå over kampen mot Dinamo Moskva torsdag og det er nå klart at han også glipp av møtet med SKA St. Petersburg og landsmannen Patrick Thoresen på hjemmebane lørdag.

– Jeg spiller ikke i morgen, nei. Det hadde vært utrolig gøy å få møte Thoresen, men sånn er det bare, sier Zuccarello til TV 2 Sporten.

I industribyen Magnitogorsk ved foten av Ural-fjellene tar Zuccarello og kompisen Glenn Jensen Thoresen med ut på middag fredag kveld.

– Han er nok glad for at jeg ikke kan spille, sier Zuccarello og smiler.

«Lower body»-skade

Oslo-gutten slet med skadeproblemer også i New York Rangers og Connecticut Whale forrige sesong. En vond ankel holdt ham ute av spill i 13 kamper, og i mars i år pådro han seg brudd i det venstre håndleddet.

Artikkelen fortsetter under bildet!

par
par

Nå har også oppholdet i ligaen med lag fra Russland, Hviterussland, Kasakhstan, Latvia, Ukraina, Tsjekkia og Slovakia fått en treg start. Zuccarello fikk seg en smell mot Automobilist 8. september og er fortsatt ikke i trening.

Alt Metallurg Magnitogorsk vil røpe er at det er snakk om en såkalt «lower body»-skade.

– Det er det samme jeg har fått beskjed om å si. Jeg får ikke lov til å melde så mye mer. Det er sånn det er her, jeg kan ikke si så mye før jeg vet 100 prosent sikkert eller klubben selv går ut med det, sier Zuccarello.

Les også: KHL-seirer for Thoresen og Haugen

Får behandling
– Hvor lenge er du ute?

– Jeg vet ikke. Det kommer jo an på skadeomfanget, men jeg har fått god, intensiv behandling hittil. Slik det kjennes ut er det ikke så mye å gjøre med, vi får bare ta tiden til hjelp. Dette er litt typisk for meg nå, men det er bare en del av gamet. Jeg har hatt uflaks og det ødelegger flyten i en sesong, sier Metallurg Magnitogorsk-spilleren.

Patrick Thoresens SKA St. Petersburg står med tre strake seirer, og nordmannen topper poengligaen i KHL med seks poeng på fire kamper sammen med lagkompisene Gleb Klimenko og Igor Makarov.