LEGGER NED: Fotballfrue Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian Eriksen «mangler gnisten» til å drive nettbutikken treasures.no. (Foto: Audun Braastad, © ps)
LEGGER NED: Fotballfrue Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian Eriksen «mangler gnisten» til å drive nettbutikken treasures.no. (Foto: Audun Braastad, © ps)

Fotballfrue legger ned nettbutikken

– Vi mangler gnisten til å fortsette.

I et ferskt blogginnlegg avslører «fotballfruen» Caroline Berg Eriksen (25) at hun og ektemannen, Lars-Kristian Eriksen, legger ned nettbutikken deres, treasures.no, som selger smykker og tilbehør til «kvinner i alle aldre».

– Du bør tross alt ha en interesse for det du driver med for å holde liv i det. Smykker og nettbutikk er ikke noe vi ønsker for fremtiden. Vi har helt andre planer, sier Berg-Eriksen til «God Kveld Norge».

Les også:Fotballfruen Caroline Berg Eriksen får eget TV-program

Mangler gnist

Fredag skriver Caroline at hun og mannen Lars-Kristian, daglig leder i Treasures.no, ikke ønsker å drive nettbutikken deres lengre. Ifølge fotballfruen er hverken høye utgifter eller manglende inntekter noen av årsakene.

– Vi har tatt denne avgjørelsen fordi dette ikke er noe vi ønsker å satse på i lengden. Det har ingenting med verken inntekter eller utgifter å gjøre, men vi mangler rett og slett gnisten for å fortsette med dette, samtidig som tiden virkelig ikke strekker til, skriver Berg-Eriksen på bloggen.

fotballfrue (Foto: Mona Ranum, © ps)
fotballfrue (Foto: Mona Ranum, © ps)

Videre avslører 25-åringen at ektemannen studerer ernæring ved siden av fotballkarrieren, og at hun selv vurderer å bli student.

– Jeg vurderer sterkt å starte med studier selv. Jeg vil ikke gå nærmere inn på hva akkurat nå, men det er noe jeg virkelig har lyst til. Kosthold, helse og trening er kategorier vi brenner for begge to, så det er dette fokuset vi heller ønsker for fremtiden, sier «fotballfruen».

Les også:Fotballfruen slanket seg til hun besvimte

Priskritikk

brakstad (Foto: Privat)
brakstad (Foto: Privat)

I fjor mottok bloggeren kritikk for prisene hun og ektemannen solgte tilbehør for på nettsiden. Dagbladets journalist, Tommy Brakstad, avslørte at et smykke til salgs for 21 kroner på nettstedet Ebay, solgte ekteparet Eriksen for 129 kroner på treasures.no

– Hvis hun klarer å få solgt det for den prisen er hun en veldig god selger. Samvittigheten er det hun som får leve med, sa markedsføringsekspert og rektor ved Markedshøyskolen til Oslo, Trond Blindheim, til Dagbladet.

Kritikken ble ikke tatt godt i mot av Berg-Eriksen som langet ut mot journalisten i et blogginlegg.

"Jeg må bare spørre Tommy, og jeg har hele familien min og alle mine venner i ryggen når jeg stiller deg dette spørsmålet; hva er problemet ditt? Hva med å sammenligne oss på et fair grunnlag, med nordiske nettbutikker?", spurte hun.

Les også:«Fotballfrue» raser mot journalist