real madrid bil xabi alonso
real madrid bil xabi alonso

Se Real Madrid-stjernene skyte hull i et bilvindu

«Angrep» bil - forsvarte Cristiano Ronaldo.

Real Madrid-stjernene Iker Casillas, Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso viste frem sine kunster på merkelig vis under et Adidas-arrangement i Madrid torsdag.

Blant annet fyrte Arbeloa og Alonso til og knuste et bilvindu, og de ble sprutet på av en vannslange mens de førte ballen forbi noen tønner som var satt opp på Plaza del Callao.

Se video over!

Etterpå tok de sin omdiskuterte lagkompis Cristiano Ronaldo i forsvar. Superstjernen har skapt store spekulasjoner etter at han gikk ut og sa at han ikke feiret mål fordi han var trist.

– Det har blitt gjort for mye ut av det Cristiano sa. Jeg mener vi ikke skal ta det så seriøst. Vi møtte ham i går og han smilte som vanlig, sier Alvaro Arbeloa.

Les også: Ronaldos agent: – Cristiano Ronaldo har ikke hele klubbens støtte
Les også: Sjekk torsdagens fotballrykter: – Real Madrid vurderer å selge Ronaldo for 1,4 milliarder kroner

Og backen tror også at Real Madrid-stjernene skal klare å samle seg og hente igjen Barcelonas forsprang etter en svak sesongstart.

– Ligaen er vanskeligere å vinne nå som vi er fem poeng bak, men det er mange kamper og poeng igjen. Forrige sesong var vi i en lignende posisjon på dette tidspunktet, og jeg mener det er bedre at det skjer nå enn seinere. Vi er trygge på at vi vil klare å redusere avstandene, og for å gjøre det må vi jobbe hard, sier Arbeloa.