CRISTIANO RONALDO: Scoret tre mål for Real Madrid søndag kveld (arkivfoto) (Foto: Andres Kudacki/Ap)
CRISTIANO RONALDO: Scoret tre mål for Real Madrid søndag kveld (arkivfoto) (Foto: Andres Kudacki/Ap)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Real Madrid vurderer å selge Ronaldo for 1,4 milliarder kroner

Og Manchester City vil snyte Tottenham for stjernespiss. Sjekk torsdagens fotballrykter her!

Følg overgangene i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil fortsette å levere fotballrykter selv om overgangsvinduet nå er stengt. Klubber kan fortsatt signere Bosman-spillere, og lånevinduet til klubber i lavere divisjoner er fortsatt åpent.

I tillegg er det ikke lenge til det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Serie A-giganten Juventus er den siste klubben som blir koblet til Arsenal-vingen Theo Walcott. Ifølge flere ulike britiske medier planlegger Juventus et bud på Arsenals 23 år gamle kantspiller når overgangsvinduet åpner i januar.

WALCOTT: (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
WALCOTT: (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

The Daily Mirror hevder at Juventus også planlegger et bud på Nani i januar. Manchester Uniteds mektige manager Sir Alex Ferguson skal ha åpnet for å selge Nani om et bud på rundt 200 millioner kroner dukker opp.

Agenten til Liverpools spanske keeper Pepe Reina avviser at 30-åringen kommer til å forlate Liverpool når overgangsvinduet åpner i januar. – Han har fremdeles fire år igjen av sin kontrakt og ryktene om at han vil forlate Liverpool er nettopp det - bare rykter, sier agenten Manuel Garcia Quilon, ifølge TalkSport.com.

West Hams manager Sam Allardyce vurderer å hente den belgiske landslagsspiller Anthony vanden Borre til London, og har også flere andre Bosman-spillere i kikkerten.

Andrej Arsjavin kan bytte klubb i London. Fulham skal være interessert i den russiske spilleren.  (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Andrej Arsjavin kan bytte klubb i London. Fulham skal være interessert i den russiske spilleren. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Tottenham planlegger et januar-bud på Arsenals Andrej Arsjavin. 31-åringen skal ikke være i Arsene Wengers fremtidsplaner på Emirates.

Samtdig skal Arsenal skal være klar til å tilby Arsené Wenger en ny og bedre kontrakt. Det forteller «Gunners» klubbformann Ivan Gazidis til The Daily Mirror. Wengers nåværende kontrakt går ut etter sesongen 2014. I den nye kontrakten kan Wenger vente seg en netto årslønn på omlag 70 millioner kroner.

Manchester City skal ha blitt enig med Fiorentina om en overgangssum på 97 millioner kroner for Stevan Jovetic, og spilleren kan bli klar allerede på nyåret.

Leandro Damiao mot Mexico i OL (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Leandro Damiao mot Mexico i OL (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Megarike City vil samtidig forsøke å snyte Tottenham for underskriften til Internacional-spissen Leandro Damiao. Ifølge TalkSport.com vurderer Roberto Mancini et bud på angriperen enten i januar eller neste sommer.

Fraizer Campbell ønsker seg en ny og bedre konrakt i Sunderland.

Øvrige europeiske rykter:

Selv om det meste tyder på at Cristiano Ronaldo blir værende i Real Madrid, fortsetter spekulasjonene rundt superstjernens fremtid med uforminsket styrke. Dagens mest sensasjonelle rykte presenterer nettstedet Goal.com, som hevder at Real Madrid vil selge Ronaldo for 200 millioner euro - eller 1,4 milliarder kroner etter dagens kurs - dersom klubben ikke makter å løse situasjonen til Ronaldo på Bernabeu.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo under El Clasico. (Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters)
Lionel Messi og Cristiano Ronaldo under El Clasico. (Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters)

Ifølge but ABC news skal den megarike franske klubben Paris Saint-Germain og den styrtrike russiske klubben Anzji Machatsjkala være klar til å møte Real Madrids krav og legge inn et bud på 1,4 milliarder kroner for Ronaldo i januar. Men nettstedet skriver videre at i tillegg til de to nevnte klubbene vurderer også to ikke navngitte klubber et bud på Real Madrid-stjernen.

Cesc Fabregas kommer ikke til å bli lånt ut til en annen klubb når overgangsvinduet åpner i januar. Det sier Fabregas' lagkamerat Gerard Pique. – Ryktene om at Fabregas vil bli lånt ut stemmer ikke, sier Barcelona-stopperen, ifølge TalkSport.com.

Cesc Fabregas. (Foto: ALBERT GEA/Reuters)
Cesc Fabregas. (Foto: ALBERT GEA/Reuters)

Les også: Paris Saint-Germain fortsetter kjøpefesten
Les også: Nå skal Hulk herje i Russland

Juventus sin sportsdirektør Giuseppe Marotta bekrefter at Juventus vil styrke stallen i januar, og at Athletic Bilbaos Fernando Llorente er en av flere stjerner klubben har på ønskelisten.

Inter-sjefen Marco Fassone avviser at Serie A-klubben ønsker å hente Villarreals angriper Giuseppe Rossi under januar-vinduet.

Cristian Tello ser ut til å bli tilbudt en ny og bedre kontrakt med Barcelona. Brendan Rodgers forsøkte å hente Tello til Liverpool i sommer, men maktet ikke å overtale unggutten til en overgang til Anfield, skriver TalkSport.com.

Cristian Tello (Foto: ALBERT GEA/Reuters)
Cristian Tello (Foto: ALBERT GEA/Reuters)

Se også: Her banker keeperen ballen i mål fra egen halvdel

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til januar, men klubbene kan fortsatt signere Bosman-spillere.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene