VanP
VanP
Jermaine Lens
Jermaine Lens

Skadet van Persie byttet ut i Nederland-seier

Se alle målene i 4-1-seieren mot Ungarn.

Ungarn-Nederland 1-4

Nederland har åpnet VM-kvaliken oppskriftsmessig så langt. Etter en sliteseier mot Tyrkia i den første runden, ble Ungarn et lett bytte i tirsdagens kamp.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst på siden!

24-åringen Jermaine Lens sendte Oranje i ledelsen før tre minutter var spilt med et godt plassert hodestøt, men Ungarn slo tilbake bare minutter senere. West Brom-spiller Zoltan Gera kom seg inn i boksen og fikk straffespark etter å ha falt noe lett i bakken.

Balazs Dzudzsak var sikker fra straffemerket og lagene var like langt. Men derifra og ut handlet det meste om Nederland.

18 minutter var spilt da Wesley Sneijder serverte et lekkert frispark og fant hodet til Bruno Martins. Feyenoord-spilleren responderte og stusset Nederland tilbake i ledelsen.

Les også: Riise reddet Norge fire minutter på overtid

I løpet av de siste årene har Robin van Persie slitt med flere skadeavbrekk i Arsenal-trøyen, og hans nye supportere i Manchester United ble nok nervøse da stjernespissen ble igjen i garderoben etter den første omgangen. 29-åringen skal ha fått seg en smell i låret, men landslagssjef Louis Van Gaal sa etter kampen at skaden ikke virket å være av det alvorlige slaget. Skadeomfanget er imidlertid ukjent.

Les også: Her knuser Jarstein et headset etter å ha avbrutt TV 2-intervju

Klaas-Jan Huntelaar erstattet van Persie i den andre omgangen, men det var Lens som stjal showet. For drøyt ti minutter ut i omgangen var PSV-spilleren på farten igjen. Etter svakt ungarsk forsvarsspill ble Lens stående alene i god posisjon. Han lot seg ikke be to ganger, og bredsidet inn dagens tredje scoring for Nederland.

Les også: Denne Lampard-scoringen reddet England - tre minutter før slutt

Men Huntelaar skulle også få lov til å få navnet sitt på scoringslisten - med god hjelp av dagens mann. For Lens ble spilt gjennom et sløvt ungarsk forsvar. Uselvisk dyttet 24-åringen til Huntelaar, som dermed fastsatte sluttresultatet til 4-1.