Richard Kingson (Foto: JON SUPER/Ap)
Richard Kingson (Foto: JON SUPER/Ap)

Konen til tidligere PL-keeper: – Ødela karrieren hans og gjorde ham impotent

Richard Kingsons kone hevder en ond ånd tok bolig i henne.

Det er ikke bare livet som norsk landslagskeeper som kan være strabasiøst.

Les også: Drillo bytter keeper - igjen!

Konen til den tidligere Blackpool-, Wigan- og Birmingham-keeperen Richard Kingson skal ifølge The Sun ha deltatt i et tv-show der hun sto frem som heks og hevdet at hun hadde sabotert ektemannens karrière ved å forhekse ham.

– Jeg har ødelagt Richards liv siden vi giftet oss. Jeg har brukt mine onde krefter til å ødelegge hans karrière, sa Adelaide Tawiah.

Les også: Jakobs keeperbrasse vekker oppsikt verden over

– Kunne ikke prestere i sengen
Kingson, som har 90 landskamper for Ghana og sto i mål både i VM 2006 og VM 2010, er for tiden uten både jobb og landslagsplass. Og skal man tro «heksekona» hans er ikke det ikke bare det som er problemet.

– Jeg har jobbet med ham spirituelt til det kom til det punktet at han ikke kunne prestere i sengen, sa Adelaide Tawiah.

Alt dette ble sagt da den kontroversielle TV-presten TB Joshua skulle fri henne fra den «onde ånden» som hadde tatt bolig i henne.

Les også: Di Canio om egen keeper: – En av de verste spillerne jeg har sett

– Kan ikke huske at det skjedde
Etter at tv-sendingen gikk på luften har imidlertid Adelaide benektet at hun er en heks, og hun har hevdet at det var ånden som ble fjernet fra henne som snakket.

– Jeg kan ikke engang huske at det skjedde. Jeg er ikke en heks slik ryktene har sagt. Min mann vet hvilken inspirasjon jeg har vært for ham gjennom hele hans keeperkarrière, sier hun.

Keeperektemannen tar også sin kone i forsvar på Facebook.

– Min kone er ikke en heks, skriver Kingson ifølge Birmingham Mail.