kate1 (Foto: FameFlynet)
kate1 (Foto: FameFlynet)

– Disse bildene kan avsløre Kate

«Skjuler du noe her, Kate?»

Helt siden Kate giftet seg med prins William i fjor, har det gått rykter om at hertuginnen er gravid.

I disse dager befinner William og Kate seg i Singapore, og i den forbindelse er spekulasjonene i gang igjen.

– Bildet avslører

Danske Berlingske Tidende har publisert en bildeserie fra ekteparets reise, og under tittelen «Skjuler Kate noe her?», spekulerer avisen i hvorvidt det er mulig å skimte en kul på Kates mage.

«Godt halvannet år etter bryllupet stråler Kate og William som aldri før. Paret er for tiden på en visit i Singapore, og da de besøkte den botaniske hage, bar Kate en kjole som avslører at en familieforøkelse muligens er på vei», skriver avisen.

«Spekuleres gjøres det i det minste, og det er litt uheldig dersom Kate kun skjuler litt ekstra mage. Men slik er det når man er i medienes søkelys», fortsetter avisen.

– Stråler

Kongehusekspert Kjell Arne Totland synes det ser ut til at Kate og William stråler som aldri før, men han understreker at spekulasjonene har vært mange.

– Påstander om en mulig graviditet har jo dukket opp med ujevne mellomrom helt siden bryllupsreisen . En litt vid kjole, nei til et glass vin eller panøttsmør er ofte nok til at babyryktene svirrer. På den annen side skal man aldri si aldri - Både Kate og William ser utrolig glade og lykkelige ut om dagen. Så, hvem vet? En vakker dag slår jo ryktene til - og da glemmer man raskt alle tidligere spekulasjoner, sier han til «God kveld Norge».

Les også: Kate Middleton flytter inn hos svigers

– Venner sikre på graviditet

Dette kommer ikke lenge etter at spekulasjonene rundt Kates graviditet prydet mediene forrige gang.

Forrige uke svirret ryktene, og ifølge Hollywood Life hevdet en kilde ved det britiske hoffet at en kongelig baby er på vei.

– Venner av paret sier at Kate er sikker på at hun er gravid. Hun og William holder kortene tett, men er overlykkelige, hevdet kilden.

– En kvinne merker fort de første tegnene om man er gravid, og det skal være en natt hjemme i Anglesy like etter at OL var over, som gjorde susen, la kilden til.

Les mer: – Kate er sikker på at hun er gravid