Det kan bli mye å juble over for Eden Hazard og Belgia fremover (Foto: MIKAEL LIBERT / ASA PICTURES / E/EPA)
Det kan bli mye å juble over for Eden Hazard og Belgia fremover (Foto: MIKAEL LIBERT / ASA PICTURES / E/EPA)
tippesaken_header
tippesaken_header

Ny dag med VM-kvalifisering på langoddsen

Vi stoler igjen på Marc Wilmots sine djevler

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

22. Sverige - Kasakhstan (0-2) H: 1,75 U: 3,65 B: 3,00

33. Belgia - Kroatia H: 1,75 U: 3,10 B: 3,55

Totalodds: 3,06

Innleveringsfrist: 20:25

Få gratis kortleser her!

22. Sverige - Kasakhstan (0-2) H: 1,75 U: 3,65 B: 3,00

Om kampen: VM-kvalifisering. Gr. C. Sverige starter kvalifiseringen med denne kampen. De skal kjempe med Irland og Østerrike om andreplassen i gruppen bak Tyskland. Svenskene varmet opp til denne med en lite overbevisende 1-0-seier hjemme over Kina. Med mannskapet til Erik Hamrén ser det bra ut. Kasakhstan har 3-1-16 i de siste to kvalifiseringene. I denne kvalifiseringens første kamp så det svært lyst ut hjemme mot Irland, men ledelse ble til 1-2-tap i sluttminuttene. På fremmed gress har gjestene slått Andorra de siste fire årene, tapt de øvrige ni, med 2,56 må i gjennomsnitt. Ni av ti slike ender trolig med svensk seier.

Om spillet: Kasakhstan er gitt 2-0-ledelse fra start. De har 4-1-5 med dette utgangspunktet borte i de siste ti kvalifiseringskampene. Sverige har 4-0-1 med 0-2 fra start hjemme mot de svake lagene i samme periode. Svenskene skal ha gode muligheter for å dekke dette handikapet og oddsen på 1,75 finner veien til kupongen.

33. Belgia - Kroatia H: 1,75 U: 3,10 B: 3,55

VM-kvalifisering. Gr. A. Belgia oppnådde 4-3-3 i EM-kvalifiseringen sist, 2-2-1 hjemme. Nå er optimismen med rette stor. Etter 4-2-seieren hjemme over Nederland i en treningskamp i august innledet de kvalifiseringen med 2-0-seier i Wales etter scoringer av Vincent Kompany og Jan Verthongen. Waliserne ble riktignok redusert til ti spillere før pause, men belgierne tok en rimelig kontrollert seier. Landslagssjef Marc Wilmots stiller sannsynlig med samme lag som i fredagens seier. Kroatia deltok i EM, hvor det ble hjemreise etter tre kamper. Etter mesterskapet i sommer har Igor Stimac overtatt den krevende jobben som landslagssjef fra Slaven Bilic. I august tapte gjestene 2-4 hjemme for Sveits. Denne kvalifiseringen ble innledet med 1-0-seier over Makedonia. Der burde de ha ledet halvveis, men etter at innbytter Nikola Jelavic ga laget ledelsen drøye 20 minutter før slutt var makedonerne nær utligning. Kroatia tapte borte for både Georgia og Hellas i EM-kvalifiseringen, og på en dag hvor det er mange objekter, men færre godbiter, stoler vi igjen på Belgia.