Norske Talenter: Popping Magnus (Foto: Thomas Reisæter)
Norske Talenter: Popping Magnus (Foto: Thomas Reisæter)

Har Magnus Ågotnes (18) blitt en bedre popper?

Han deltar i «Norske Talenter» for andre gang, etter ett år med hardtrening.

Magnus Ågotnes (18) er en popper fra Sotra. I kveld møter vi ham i «Norske Talenter», men det er ikke første gang han entrer scenen foran de tre dommerne Alex Rosén, Mia Gundersen og Adil Khan. Han var deltaker i forrige sesong og kom til dommerutvelgelsen, der han måtte si seg fornøyd med konstruktive tilbakemeldinger.

Se hans gamle audition øverst i saken, og kveldens opptreden nederst.

– Ikke gi opp drømmen

– Adil sa at jeg måtte bli bedre på store og tydelige bevegelser. Jeg måtte også være bedre på show, og få bedre kontakt med publikum, sier han og legger til:

– Jeg startet fra bunn, og har totalt gjennomtrent alt. Jeg har øvd veldig mye, og teknikk har hatt et stort fokus for meg det siste året.

Ågotnes er ikke i tvil om at han er blitt en mye bedre danser enn han var, på grunn av dommernes tilbakemeldinger.

– Jeg var absolutt ikke klar for å være med første gang. Jeg visste at jeg hadde et talent, men nivået mitt var ikke høyt nok. Men jeg kan med stor garanti si at hvis jeg ikke hadde fått de konstruktive tilbakemeldingene fra første gang, så ville jeg absolutt ikke vært like god som jeg er i dag.

– Jeg vil oppfordre alle som har et talent til å melde seg på et slikt program, for uansett om du kommer videre eller ikke, så er det en opplevelse man kan bygge videre på. Det gjelder å ikke gi opp drømmen sin.

Flau over å se seg selv i øynene

18-åringen forteller at han alltid så til siden i speilet da han danset før. Han hadde problemer med å se seg selv i øynene, og ble for flau.

– Da jeg trente før var jeg litt for flau til å se direkte på meg selv i speilet da jeg danset. Men tilbakemeldingen fra i fjor var jo at jeg måtte få mer kontakt med publikum, og det krevet jo øyekontakt. Så jeg har trent mye på å tørre å se meg selv i øynene når jeg danser, og har tenkt at jeg skal prøve å underholde meg selv. Etter det har jeg sett mye bedre hva jeg gjør feil, og hvordan jeg skal bli bedre.

Se alle «Norske Talenter»-opptredener så langt her!

Danser på badet

Ågotnes forteller at badet er hans hellige sted, der han finner fokus og kreativitet.

– Jeg øver på badet hjemme. Der står jeg å jammer i minimum en halvtime med full musikk på ørene hver eneste dag – opp til flere ganger om dagen, forteller han.

– Jeg husker deg

I kveld får vi se ham prøve seg forran dommerne for andre gang. Det er en bestemt dommer han håper skal se forbedringen.

– Hvis Adil sier at jeg har blitt bedre på de tingene, så er himmelen over meg. Da er alt fantastisk, sier Ågotnes.

Når han entrer scenen, drar Adil kjensel på ham med en gang.

– Jeg husker deg. Jeg husker også hvilke tilbakemeldinger jeg ga deg, så nå er jeg veldig spent. Da en scenen din, blow us away, sier Adil.

Se kveldens audition her, og bedøm selv:

637332

Les alt om deltakere og dommere på tv2.no/talenter!