Her er bilannonsene vi siklet mest over på Finn.no i forrige måned. Én skiller seg litt ut fra resten... (Foto: Finn.no)
Her er bilannonsene vi siklet mest over på Finn.no i forrige måned. Én skiller seg litt ut fra resten... (Foto: Finn.no)

Koenigsegg danket ut av gammel Astra

Humor og superbil-drømmer trakk flest annonselesere.

De fleste av oss har en eller annen gang annonsert en bil, og for oss som ikke er fagkyndige er det alltid en nøtt å finne virkemidler som får annonsen til å slå an.

En sikker vinner er selvsagt å annonsere en bil som ”alle” har lyst på. Så heldig er de færreste av oss. Da har et snev av humor en tendens til å funke – men få har sånn uttelling som den annonsøren som fikk flest ”klikk” på Finn.no i august.

Del med Facebook-vennene dine!

Her er de fem toppnoteringene. Hvilken er din favoritt? Fortell i kommentarfeltet under:

5: 2000 BMW M3, 25.516 lesere

Faksimile: Finn.no
Faksimile: Finn.no

Man skal være lite bilinteressert for ikke å ha lyst på en BMW M3. Når den så i tillegg har vært innom SS Performance i Skien og fått GTR racelook og transplantert V10-motoren fra en 2007 M5 og atpå til er godkjent for gatebruk er det lett å forstå at mange er fristet.

Se annonsen her:

550 hester men likevel sivilisert oppførsel, samt et strøkent utseende i hvitt, får selvfølgelig opp ha-begjæret ytterligere. Men så var det det med å bla opp 799.000 kroner, da.

Les også: M3 Touringen som ikke finnes bygges også i Skien

4: 2012 BMW M5, 32.875 lesere

Faksimile: Finn.no
Faksimile: Finn.no

Fremdeles sportslig BMW og fremdeles hvit, men denne gang en ny bil med fabrikkspesifikasjoner. Rett fra forhandler i Tyskland, og her er nok argumentet rask levering for den som ikke orker å vente.

Se annonsen her:

Utstyrslista er mildt sagt imponerende, og så trenger man heller ikke spesielt sterke briller for å oppdage prislappen: Knapt 1,8 millioner kroner koster det å være kar i dette tilfellet. Heldigvis er det gratis å klikke på annonsen.

Les også: Broom-Vegard testet nye M5 - på selveste 17. mai

3: 2012 Ferrari FF, 40.327 lesere

Faksimile: Finn.no
Faksimile: Finn.no

Det hører med til sjeldenhetene at en superbil kommer i ”Norwegian Edition”. Det er rent så man kunne tro at det i så fall medførte avgiftstilpasset 1,6 liters motor som gikk på bensin eller diesel – avhengig av hva som var ansett som miljøvennlig av myndighetene akkurat der og da.

Se annonsen her:

Men her er det skikkelig fullblods superbil med drift på alle fire, plass til hele familien, og altså en design- og utstyrspakke som man nok er garantert å ikke møte maken til. Men om du ikke allerede er godt i gang med sparingen er det nok i seneste laget å begynne nå – moroa koster nemlig 4.462.000 kroner, riktignok inklusive gratis service i 7 år!

Del med Facebook-vennene dine!

Les også: Til og med julenissen velger Ferrari med firehjulstrekk

2: 2009 Koenigsegg CCR, 62.004 lesere

Faksimile: Finn.no
Faksimile: Finn.no

Den ”litt norske” superbilprodusenten Koenigsegg har ikke det største produksjonsvolumet, men har stadig et utrolig tak på norske bilentusiasters drømmeliv. Det vises ikke minst av at disse bilene stadig ligger på klikk-toppen for Finn.no´s bilannonser, denne gang i form av en CCXR Edition i sort.

Se annonsen her:

Bilen er en av 6 som er produsert av denne typen. Det er i seg selv spennende, selv om prestasjonene som den 1.018 hestekrefter sterke maskinen kan fremkalle nok er hovedgrunnen til at folk drømmer. Med pris på 9,8 millioner kroner må nok de fleste drømme videre.

Les også: Lyden er en god grunn til å kjøpe superbil - bare hør selv!

1: 1995 Opel Astra, 375.524 lesere

Faksimile: Finn.no
Faksimile: Finn.no

Prisen er plutselig ikke noen stor skremmefaktor når det gjelder bilannonsen som i særklasse flest klikket på i august måned. Det er derimot et stort spørsmål om man egentlig ønsker å bli eier av den gamle og velbrukte Astraen.

Se annonsen her:

Annonsen var omtalt her på Broom, og gikk også som en farsott over Facebook. En underfundig annonsetekst der en frustrert – og åpenbart ganske humoristisk – selger fortalte om bilens alle uhumskheter slo virkelig an. Ikke overraskende ser vi at den nå er merket med ”solgt”, og den er formodentlig i full gang med å by sin nye eier på nye frustrasjoner – og kanskje nye turer bak på en Viking-bil...

Del med Facebook-vennene dine!

Les også: Her er Broom-Bennys beste tips for å unngå å bli lurt