logofront2
logofront2

Klarer du disse?

Ta Golden Goals retro logoquiz og vinn valgfri fotballdrakt!

Golden Goals populære excel-quiz er tilbake. Denne gangen har vi gått tilbake i tid og funnet frem 200 gamle logoer fra klubblag i inn og utland. De fleste av lagene eksisterer fortsatt i beste velgående, mens andre lag har svunnet hen. Noen logoer er enkle, mens andre er vanskeligere slik at dere skal ha noe å bryne dere på utover høsten.

Det er totalt 200 logoer med varierende vanskelighetsgrad. Rett svar gir alt fra 1 til 10 poeng og til sammen er det 900 poeng å hente om du svarer riktig på alt.

Du skriver inn navnet på laget du tror eier hver enkelt logo og dersom det er riktig finner du ut av det med en gang. Da lyser det ”Riktig” i feltet under logoen. Det er viktig at du staver navnet riktig ettersom svaret rettes automatisk.

I tillegg til quiz-skjemaet, vil vi også vite hvilke klubber de følgende fem logoene tilhører:

Svarene på disse logoene sender du inn sammen med quizskjemaet til goldenquiz@rubicontv.no når du er ferdig. Merk mailen din med navn og adresse. Innleveringsfrist er 17.desember.

Last ned quizen her (ca 5 mb)

Vi trekker ut tre vinnere blant de som har flest poeng. Vinnerne premieres med flotte Golden Goal-premier, i tillegg stikker vinneren av med en valgfri fotballdrakt fra favorittlaget sitt.

Lykke til og konkurrer redelig!

Les alt om «Golden Goal» på programmets hjemmeside.

Følg oss på Facebook. Klikk her.

Følg oss på Twitter. Klikk her.