show3
show3

Hyller Showgirls-jentene etter reklamekritikk

«Man kan si hva man vil om retusjerte bilder, jentene er like vakre i virkeligheten».

Torsdag kveld var Elisabeth Andreassen, Guri Schanke, Hilde Lyrån og Marian Aas Hansen tilbake med forestillingen «The Showgirls must go on!» ved Chat Noir i Oslo.

I forkant av premieren har jentene fått kritikk for reklameplakaten. Det har blitt hevdet at det er overretusjert og langt ifra representerer de fire artistene.

Les mer: Bettan slår tilbake mot Showgirls-kritikken

På den røde løper ved Chat Noir torsdag, ble de fire jentene imidlertid hyllet for deres vakre, naturlige ytre.

– Like vakre i virkeligheten

– Man kan si hva man vil om retusjerte bilder, jentene er like vakre i virkeligheten og på scenen, sier artist Marianne Antonsen til «God kveld Norge».

– Alderen kommer aldri til å synes på de jentene der. Men de er så heldige at de får drive med det de elsker, og det synes i enhver pore, sier Hanne Krogh.

Henne-redaktør Ellen Arnstad hyller alle kvinner som har rundet 40.

– Heia 40 +-ere. De er fire veldig flotte artister, sier Henne-redaktør Ellen Arnstad.

– Det er flotte jenter, sier Kathrine Moholt, som tok turen til Chat Noir som en oppladning til lørdagens premiere på «Skal vi danse».

Les også: Bettan: – De er surpomper som kommer med magedritt

– Helt naturlige

Regissør Tom Sterri lar seg stadig imponere av kvartetten, og mener de alle fire ser helt naturlige ut.

– De er fem år eldre enn forrige gang de sto på scenen sammen, men hvem ser det? Det er det som er litt urettferdig. Jenter har litt flere virkemidler enn det vi har. Men jeg tror de er naturlige. Nydelige damer, alle sammen, sier Tom Sterri.

De er så fine disse damene, de blir nydeligere jo eldre de blir, og det skal vi prise oss lykkelige for. Om fem år til så er de her igjen, sier Elsa Lystad.