Gode treninger og vanskelig uttak

Egil «Drillo» Olsen forteller om uvanlig gode treninger og et vrient laguttak før VM-kvalifiseringen starter mot Island fredag.

– Det har vært diskusjon om plasser i alle ledd, og det er sjelden, sa Drillo etter fredagens økt på kamparenaen i Reykjavik.

– Vi har hatt tre treninger med bedre kvalitet enn på veldig lenge. Spillerne har gitt det svaret jeg håpet på.

Drillo vraket sine tre mest benyttede spillere da han tok ut 22-mannstroppen, og han har gjort det klart at det er konkurranse om flere plasser enn vanlig. Han har holdt kortene tett til brystet i oppkjøringen. Tirsdagens trening i Lillestrøm var åpen, men inneholdt ikke formasjonsøkter. Både på Ullevaal onsdag og på Laugardalsvöllur torsdag ble treningen stengt etter oppvarmingen.

Norge fikk bare 60 minutter på kamparenaen torsdag, fordi det har regnet mye i Reykjavik den siste tiden. Derfor valgte laget å varme opp på en tynn stripe gress nede bak mål, for å spare sin tilmålte tid til de viktige øvelsene.

– Vi har kjørt sekvenser med både fireren og femmeren. Nå er laget klart, men spillerne har ikke fått det ennå, og det får ikke dere heller, sa Drillo til pressen som ikke fikk se mer enn oppvarmingen og noen tekniske øvelser. (©NTB)