Red Bull Salzburg duoen Håvard Nielsen og Valon Berisha er blant spillerne som i dag skal forsvares Norges farger i Belgia (Foto: Red Bull Salzburg)
Red Bull Salzburg duoen Håvard Nielsen og Valon Berisha er blant spillerne som i dag skal forsvares Norges farger i Belgia (Foto: Red Bull Salzburg)
tippesaken_header
tippesaken_header

U21-kvalifisering på langoddskupongen torsdag

Perrys elever skal ha muligheter mot en mye endret Belgia

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

94. Belgia U21 - Norge U21 H 1,90 U: 3,15 B: 3,00

Innleveringfrist: 19:25

Få gratis kortleser her!

94. Belgia U21 - Norge U21 H 1,90 U: 3,15 B: 3,00

U21. EM-kvalifisering. Gr. 8. De ti gruppevinnerne + de fire beste toerne går til omspillet som avgjør hvilke sju nasjoner som kvalifiserer seg for mesterskapet i Israel til sommeren. For å ha muligheter til å bli blant de fire beste toerne må man minst ha 15 poeng, kanskje 17. Belgia har 2-2-2 med to kamper igjen å spille, og de 14 poengene de kan komme opp i vil ikke holde. Vertene har vunnet begge hjemmekampene: 4-1 over Aserbajdsjan og 2-1 over England. I forrige kamp, som de spilte på skuddårsdagen, tapte de 0-4 borte for England. Norge har 4-1-1, og med seier her eller borte over England mandag er minst andreplassen sikret. I juni vant Per Joar Hansens elever 1-0 hjemme over Aserbajdsjan og 2-1 hjemme over Island. Islendingene var slått ut før den kampen, og stilte langt fra toppet, så det resultatet var ikke fryktinngytende. Spillere som Håvard Nordtveit, Magnus Wolff Eikrem, Markus Henriksen og Joshua King er nå i A-lagstroppen, men troppen til dette oppgjøret består blant andre av spillere som Vegar Eggen Hedenstad, Fredrik Semb Berge, Thomas Rogne, Stefan Strandberg, Etzaz Hussain, Harmeet Singh, Jo Inge Berget, Valon Berisha, Marcus Pedersen, Håvard Nielsen og Mushaga Bakenga. Det ble 2-2 i det omvendte møtet, men fra belgiernes startellever i den kampen er bare keeper Koen Casteels og spissen Ziguy Badibanga tilbake. Av de 18 øvrige er brorparten under 20 år. Norge bør ha bedre muligheter til seier enn oddsen på 3,00 forteller og en patriotisk og nødvendig norsk seier spilles.